Άφωνη η Φαίη Σκορδά! Δεν πάει ο νους σου τι έκανε ο μικρός γιος της, Δημήτρης (Μοναδικό βίντεο)

Άφωνη η Φαίη Σκορδά! Δεν πάει ο νους σου τι έκανε ο μικρός γιος της, Δημήτρης (Μοναδικό βίντεο)


Μία κίνηση του μικρού της γιου, Δημήτρη κατά τη διάρκεια της απογευματινής βόλτας τους, άφησε άφωνη την Φαίη Σκορδά!

Η Φαίη Σκορδά μετά το Πρωινό και το γεύμα με τους γιους της, Γιάννη και Δημήτρη Λιάγκα, αποφάσισαν να κάνουν μία βόλτα…

Να σας υπενθυμίσουμε ότι, χθες 25η Μαρτίου η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στις σχολικές γιορτές που λόγω της πανδημίας έγιναν διαδικτυακά και όλα τα μικρά παιδιά έβαλαν τα καλά τους ή τις στολές τους και είπαν τα ποιήματά τους! Η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινού ανέφερε: «Χρόνια πολλά! Σήμερα γιορτάζουμε διαφορετικά μέσα από τα σπίτια μας, μέσα από αυτές τις διαδικτυακές γιορτές που μαζί με τα παιδιά μας ακούσαμε τα ποιήματα, κάποια έχουν ντυθεί με τις σημαίες και είναι συγκινητικό…»!

Και πρόσθεσε: «Όπως είπε και ο Δημήτρης μου, ο Δημήτρης μας (και κοίταξε τον Γιώργο Λιάγκα) «Ζήτω η ένδοξη Ελλάδα, ζήτω ο ήρωας τσολιάς!»!

Η παρουσιάστρια του Πρωινού μετά την εκπομπή και το μεσημεριανό φαγητό, πήγε βόλτα με τους γιους της… Εκείνη περπατούσε και ο μικρός της είχε πάρει το πατίνι του για να παίξει…

Όταν έφτασαν στον προορισμό τους, ο Δημήτρης Λιάγκας κατέβηκε από το πατίνι του και τι λέτε ότι έκανε; Ο Δημήτρης έβγαλε από την τσέπη του ένα λουκέτο, προκειμένου να ασφαλίσει το πατίνι του και η Φαίη Σκορδά έκπληκτη κατέγραψε αυτή την κίνηση του γιου της.

Δες το μοναδικό βίντεο παρακάτω!

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE