Το «Curtain Call» έχει συμπληρώσει μια δεκαετία παραμονής στα charts του Billboard

Το «Curtain Call» έχει συμπληρώσει μια δεκαετία παραμονής στα charts του Billboard


Ένα σπουδαίο ορόσημο σημείωσε το πρώτο best of άλμπουμ του Eminem. 

Το «Curtain Call» του Eminem έχει περάσει επίσημα μια δεκαετία στο Billboard 200, αποτελώντας το έκτο άλμπουμ με τη μεγαλύτερη διάρκεια παραμονής στο συγκεκριμένο chart.

Είναι αυτονόητο ότι ο κατάλογος του Eminem είναι τόσο βαθύς που είναι δύσκολο να συνοψιστεί η κληρονομιά του σε μία και μόνο συλλογή.

Ωστόσο το «Curtain Call», το οποίο κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2005, έκανε μια αρκετά καλή δουλειά συγκεντρώνοντας τις καλύτερες στιγμές από τα πρώτα έξι χρόνια της διαδρομής του Eminem. Το άλμπουμ αποδείχθηκε κορωνίδα της καριέρας του «Slim Shady» σε τόσο μεγάλο βαθμό που έχει διανύσει συνολικά τον εντυπωσιακό αριθμό των 520 εβδομάδων παραμονής στο Billboard 200.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Forbes», το «Curtain Call» του Eminem έχει συμπληρώσει μια δεκαετία παρουσίας στα charts του Billboard, ένα ορόσημο που το καθιστά ως το έκτο άλμπουμ με τη μεγαλύτερη διάρκεια παραμονής στο Top 200 στην ιστορία και το άλμπουμ με τη μεγαλύτερη διάρκεια παραμονής στο είδος της hip-hop μουσικής.

Eminem - Oscars 2020

Το «Curtain Call» ισοφάρισε το «Greatest Hits» των Guns N’ Roses (520 εβδομάδες), ενώ μπροστά του βρίσκονται το «Metallica» των Metallica (598 εβδομάδες), το «Greatest Hits» των Journey (659 εβδομάδες), το «Legend» του Bob Marley και των The Wailers (669 εβδομάδες).

Η πρώτη θέση ανήκει στο διαχρονικά κλασικό «Dark Side Of The Moon» των Pink Floyd, με μια ασύλληπτη επίδοση 958 εβδομάδων παραμονής στο Billboard 200.

Η επιτυχία του «Curtain Call», της πρώτης συλλογής με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Eminem, είναι αδιάψευστος μάρτυρας της καθολικής γοητείας και της ανθεκτικότητας του κορυφαίου ράπερ.

Δεδομένου ότι το «Curtain Call» έχει γίνει επτά φορές πλατινένιο, δεν θα ήταν έκπληξη να δούμε τον Eminem να ετοιμάζει ένα δεύτερο Best-of, λαμβάνοντας υπόψη το πλήθος των επιτυχιών που έχει κυκλοφορήσει το 2005.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE