Οι BTS θέλουν να κερδίσουν ένα βραβείο Grammy πριν «το τέλος της καριέρας τους»

Οι BTS θέλουν να κερδίσουν ένα βραβείο Grammy πριν «το τέλος της καριέρας τους»


H απώλεια του βραβείου Grammy για το οποίο είχαν προταθεί φέτος είναι για τους BTS «η κινητήρια δύναμη» για να γίνουν καλύτεροι.

Οι BTS είναι αποφασισμένοι να κερδίσουν τουλάχιστον ένα βραβείο Grammy «πριν το τέλος της καριέρας τους».

Κατά τη διάρκεια πρόσφατης εμφάνισής του στο talk show «You Quiz On The Block» της Νότιας Κορέας, τα μέλη του διάσημου K-pop συγκροτήματος μίλησαν για τη φήμη, τις ημέρες που ήταν ακόμη εκπαιδευόμενοι και την αγάπη που έχουν για τους θαυμαστές τους.

Το boy band στάθηκε επίσης στην παρουσία του στα πρόσφατα 63α Βραβεία Grammy.

Οι BTS είναι το πρώτο K-pop συγκρότημα στην ιστορία που έλαβε υποψηφιότητα για ένα βραβείο Grammy σε μια από τις μεγάλες κατηγορίες της διοργάνωσης.

Ήταν υποψήφιοι για την Καλύτερη Pop Ερμηνεία από Ντουέτο ή Γκρουπ για την επιτυχία τους «Dynamite», αλλά τελικά έχασαν το βραβείο από τη συνεργασία της Lady Gaga και της Ariana Grande στο «Rain On Me».

Ωστόσο η απώλεια του βραβείου έχει παρακινήσουν τους BTS να εργαστούν σκληρότερα για να κερδίσουν την επόμενη φορά.

«Ήταν υπέροχο που ήμασταν υποψήφιοι, αλλά υποθέτω ότι ήθελα να κερδίσω ένα βραβείο», παραδέχτηκε ο V. «Το γεγονός ότι δεν κερδίσαμε με αναζωογόνησε κάπως. Νομίζω ότι θα είναι η κινητήρια δύναμη για να γίνουμε καλύτεροι», επισήμανε.

Ο Suga συμφώνησε και πρόσθεσε ότι το συγκρότημα θέλει να κερδίσει τουλάχιστον ένα βραβείο Grammy «πριν το τέλος της καριέρας μας».

«Δεν πήραμε βραβείο φέτος. Αλλά θέλουμε να είμαστε ενεργοί ως τραγουδιστές για μεγάλο χρονικό διάστημα, φυσικά είναι δύσκολο, αλλά ίσως την επόμενη χρονιά ή τη μεθεπόμενη ή πριν το τέλος της καριέρας μας, θέλουμε να πάρουμε ένα Grammy», εξήγησε.

BTS - grammys 2019 - red carpet

Παρ’ όλα αυτά οι BTS δεν θεωρούν «αποτυχία» την απώλεια του βραβείου Grammy στην κατηγορία όπου ήταν υποψήφιοι.

«Είδα πολλά άρθρα που λένε ότι “αποτύχαμε” να κερδίσουμε το βραβείο, αλλά δεν νομίζω ότι είναι αποτυχία, αφού καταφέραμε να τραγουδήσουμε για πρώτη φορά ως υποψήφιοι», δήλωσε ο RM μετά την τελετή απονομής των Βραβείων Grammy 2021 σε ζωντανή μετάδοση που έκανε στην εφαρμογή V Live.

«Δεν νομίζω ότι είναι αποτυχία, αλλά ας δούμε τη θετική πλευρά. Ήμασταν υποψήφιοι για πρώτη φορά και κάναμε την πρώτη μας σόλο εμφάνιση», είπε.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE