Η τέφρα του Prince θα εκτεθεί στο «Paisley Park» για την επέτειο των 5 ετών από το θάνατό του

Η τέφρα του Prince θα εκτεθεί στο «Paisley Park» για την επέτειο των 5 ετών από το θάνατό του


1.400 άνθρωποι θα έχουν την ευκαιρία να αποτίσουν φόρο τιμής στον Prince.

Στο αίθριο του «Paisley Park» θα εκτεθεί η τέφρα του Prince, προκειμένου το κοινό να καταθέσει τα σέβη του στον εκλιπόντα μουσικό για τη συμπλήρωση πέντε ετών από το θάνατό του.

Μια ειδικά κατασκευασμένη τεφροδόχος με το σύμβολο του Prince στην πρόσοψή της είχε τοποθετηθεί αρχικά στη μέση του αιθρίου όταν η έπαυλη 6.000 τετραγωνικών μέτρων στο Chanhassen της Μινεσότα άνοιξε για πρώτη φορά τις πύλες της ως μουσείο τον Οκτώβριο του 2016.

Κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του Prince, η τέφρα του μεταφέρθηκε σε ένα λιγότερο εμφανές σημείο στο αίθριο και τελικά αφαιρέθηκε εντελώς από τη δημόσια θέα, προς απογοήτευση των θαυμαστών του θρυλικού καλλιτέχνη.

Prince - τεφροδόχος
Η περίτεχνη τεφροδόχος του Prince.

Συνολικά 1.400 άτομα που θα είναι αρκετά τυχερά να κάνουν κράτηση μέσω του paisleypark.com θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν το «Paisley Park» στις 21 Απριλίου και να αποτίσουν φόρο τιμής στον Prince την ημέρα του θανάτου του.

Προς αποφυγή του συνωστισμού, οι επισκέπτες θα χωριστούν σε ομάδες των 20 ατόμων. Συνολικά έχουν προγραμματιστεί 70 διαφορετικά γκρουπ που θα έχουν στη διάθεσή τους 30 λεπτά για να τιμήσουν τον Prince, ενώ εκείνη την ημέρα δεν θα πραγματοποιηθούν τακτικές εκδρομές προς την έπαυλη.

«Γιορτάζουμε τη ζωή και την κληρονομιά του κάθε μέρα στο “Paisley Park”, ένα μέρος που ο Prince ήθελε να μοιραστεί με τον κόσμο», δήλωσε ο Εκτελεστικός Διευθυντής του «Paisley Park», Alan Seiffert.

«Έτσι, ειδικά σε αυτήν την ημέρα, αναγνωρίζουμε την απίστευτη δύναμη και την έμπνευση που είναι ο Prince στη ζωή των ανθρώπων και ανοίγουμε τις πύλες μας για να αποτίσουν τον σεβασμό τους».

Ο Prince ήταν 57 ετών όταν πέθανε από υπερβολική δόση φαιντανύλης στις 21 Απριλίου 2016.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE