«Τώρα που μίλησα για τον βιασμό μπορώ πραγματικά να θεραπευτώ»

«Τώρα που μίλησα για τον βιασμό μπορώ πραγματικά να θεραπευτώ»


«Θέλω να δείξω στους ανθρώπους ότι μπορούν να μιλήσουν για τη σεξουαλική κακοποίηση», τονίζει η Demi Lovato.

«Απελευθερωτική» ήταν για την Demi Lovato η στιγμή που μίλησε δημόσια για τα τραύματά της.

Στο νέο ντοκιμαντέρ της «Dancing With The Devil» η τραγουδίστρια εξομολογείται ότι δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από τον έμπορο που την προμήθευε ναρκωτικές ουσίες τη νύχτα του περιστατικού με την υπερβολική δόση το 2018, αλλά και ότι έπεσε θύμα βιασμού σε ηλικία 15 ετών από έναν άνδρα που γνώριζε και δεν τιμωρήθηκε ποτέ για τις πράξεις τους.

Αλλά τώρα που αποκάλυψε αυτό το τραύμα, η Demi Lovato λέει στο «People» ότι μπορεί να «θεραπευτεί πραγματικά».

«Μερικές φορές ο κόσμος ακούει τη μουσική μου από τότε που ήμουν έφηβη και λέει “ήσουν τόσο θυμωμένη” και εγώ λέω: “Ναι, και τώρα μπορείτε να δείτε γιατί ήμουν τόσο θυμωμένη», σχολιάζει.

Demi Lovato - Dancing With The Devil

«Είναι ενδυναμωτικό. Είναι απελευθερωτικό. Και αφήνει πραγματικά αυτό το θυμό που ήταν μέσα μου να διαλυθεί. Είχα αφήσει εκ των προτέρων πολύ θυμό, αλλά αυτό ήταν ο τελευταίος αποχαιρετισμός, μπορώ πραγματικά να θεραπευτώ από αυτό τώρα», προσθέτει.

«Τώρα που έχω μιλήσει γι’ αυτό και τώρα που ξέρω ότι οι άλλοι άνθρωποι μπόρεσαν να ακούσουν την ιστορία μου, ελπίζω απλώς ότι θα τους βοηθήσει», λέει η Demi Lovato.

«Η σεξουαλική κακοποίηση είναι κάτι για το οποίο οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι ταμπού να μιλήσουν και να καταγγείλουν, αλλά θέλω να δείξω στους ανθρώπους ότι μπορούν να το κάνουν», τονίζει.

Τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς ντοκιμαντέρ «Dancing With The Devil» είναι διαθέσιμα στο YouTube.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE