Ο μικρότερος αδελφός των Jonas Brothers αποκαλύπτει ότι ήθελε να αυτοκτονήσει

Ο μικρότερος αδελφός των Jonas Brothers αποκαλύπτει ότι ήθελε να αυτοκτονήσει


«Πολλά χρόνια προσπαθούσα να πεθάνω κατά λάθος», αποκαλύπτει ο Frankie Jonas.

Είναι μόλις 20 χρόνων και το νεότερο μέλος της μουσικής οικογένειας των Jonas Brothers.

Πρόκειται για τον Frankie Jonas, ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του αποκάλυψε ότι έχει σκεφτεί να βάλει τέλος στη ζωή του καθώς προσπαθούσε να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ και τη χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Ο μικρότερος αδελφός του Nick, του Joe και του Kevin Jonas ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok, στο οποίο είπε ότι η κατάσταση της ψυχικής του υγείας και οι εθισμοί τον οδήγησαν πολύ χαμηλά πριν από περίπου δύο χρόνια και τότε ήταν που σκέφτηκε πως πρέπει να βάλει ένα τέλος στη ζωή του.

«Από πολύ μικρή ηλικία, παλεύω με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, στα οποία εθίστηκα ως μέσο απόδρασης, επειδή μισούσα τη ζωή και δεν ήθελα να υπάρχω», δήλωσε ο Frankie Jonas στο βίντεο, το οποίο δημοσιεύτηκε ως απάντηση σε έναν θαυμαστή του που τον ρώτησε για την εμπειρία του με τον εθισμό.

«Τελικά, μετά από πολλά χρόνια που προσπαθούσα να πεθάνω κατά λάθος, έφτασα σε ένα σημείο όπου επρόκειτο να το κάνω πραγματικά», είπε και πρόσθεσε ότι κάτι συνέβη που τον οδήγησε στην απεξάρτηση, η οποία του έσωσε τη ζωή.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων για το γεγονός ότι είμαι ζωντανός σήμερα, επειδή ο κόσμος μου έχει αλλάξει τόσο όμορφα και δεν είμαι πλέον αυτό το άτομο. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων που είμαι ζωντανός και χαρούμενος», τόνισε, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

@frankiejonastherapist

Reply to @nataliexjackson

♬ original sound – Frankie Jonas775

Σήμερα ο Frankie Jonas σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια, όμως παραδέχτηκε ότι νιώθει μια εσωτερική σύγκρουση.

«Δεν ανήκω εκεί! Δεν υπάρχει πρόβλημα να το νιώθω αυτό, αλλά δεν με κάνει κάτι λιγότερο από οποιονδήποτε άλλο, δεν με κάνει κάτι περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο. Είναι επίσης καλό να καταλάβουμε ότι το σύνδρομο του απατεώνα μπορεί μερικές φορές να οδηγήσει σε ένα σύνδρομο του Μεσσίας και αυτό δεν είναι καλό. Αλλά είναι εντάξει να είσαι στη μέση», περιέγραψε.

Ο πρώην ηθοποιός και ο νεότερος αδελφός Jonas έχει εμφανιστεί στις ταινίες «Ponyo» και «Camp Rock 2: The Final Jam», αλλά σε αντίθεση με τα αδέλφια του δεν έχει ακολουθήσει μια ζωή μπροστά στις κάμερες.

Ωστόσο από τον Οκτώβριο του 2020 άρχισε να συγκεντρώνει ολοένα περισσότερους ακόλουθους στο TikTok με το λογαριασμό @iamfrankiejonas, ο οποίος έχει σχεδόν δύο εκατομμύρια οπαδούς.

«Δεν έχει σημασία αν πάρω καλό ή κακό βαθμό, τα κατάφερα. Ο μέσος όρος είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να είμαι άνετος με τον εαυτό μου. Η ψυχική μου υγεία, η σταθερότητα και η αγάπη για τη ζωή είναι προτεραιότητα. Αν μπορώ να το χρησιμοποιήσω ενώ μαθαίνω, ας το κάνω», είπε ο Frankie Jonas.

@frankiejonastherapist

Reply to @notsarahlol

♬ original sound – Frankie Jonas775Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE