Καφέ της Χαράς: Σκιαδαρέσης: «Τα γυρίσματα για τον Φατσέα τελείωσαν. Νιώθω χάλια»

Καφέ της Χαράς: Σκιαδαρέσης: «Τα γυρίσματα για τον Φατσέα τελείωσαν. Νιώθω χάλια»


Ο ηθοποιός, παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και αποκάλυψε πως τα γυρίσματα για εκείνον τελείωσαν και νιώθει χάλια γι’ αυτό.

Πώς βιώνεις την κατάσταση με τον κορονοϊό;

Δύσκολα κι εγώ, δεν ξέρω τι να σκεφτώ πλέον! Εννοώ ότι είμαι μπερδεμένος, έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου. Οχι ότι δεν πιστεύω στην πανδημία και είμαι αρνητής, αλλά με τα μέτρα έχουμε χάσει τα αβγά και τα πασχαλιά. Από τη μία μιλάμε για άνοιγμα του λιανεμπορίου, από την άλλη έχουμε χιλιάδες κρούσματα καθημερινά και τα νοσοκομεία είναι γεμάτα. Ο κόσμος νομίζω ότι πλέον έχει αγανακτήσει. Δεν ακούει κανέναν, ούτε εμάς τους καλλιτέχνες που είχαμε βγει μπροστά για το «Μένουμε σπίτι». Πρόσφατα ανήρτησα μία φωτογραφία με μάσκα στα social media και υπήρξαν πολλοί που έγραφαν «μας κοροϊδεύεις».

Υπάρχουν ανακοινώσεις για την εστίαση, το Λιανεμπόριο, δεν υπάρχει όμως κάποια ανακοίνωση για το θέατρο…

Το θέατρο και τα γυμναστήρια είναι δύο χώροι ξεχασμένοι, δεν ασχολείται κανείς.

Ποια είναι η δική σου αίσθηση;

Θεωρούμε ως δεδομένο ότι θα ανοίξει το θέατρο το καλοκαίρι κι ετοιμάζονται πολλές παραγωγές. Το εύχομαι να ανοίξει… Βέβαια, πιστεύω ότι θα γίνει σφαγή με τους ηθοποιούς, η πίτα θα είναι μικρή και ο αριθμός των ηθοποιών που πρέπει να δουλέψει μεγάλος.

Εσύ ετοιμάζεις κάτι θεατρικά;

Όχι, υπήρχαν συζητήσεις αλλά οι παραγωγοί φοβήθηκαν και τελικά οι εν λόγω δουλειές δεν θα γίνουν.

Νιώθεις διπλά ευγνώμων που σε δύσκολες εποχές υπήρχε για σένα το «Καφέ της Χαράς»;

Εξαιρετικά ευγνώμων, με κράτησε ψυχικά υγιή αλλά και οικονομικά.

Τα γυρίσματα τελείωσαν για σένα;

Για τον ήρωα μου, τον Φατσέα,ναι…

Πώς νιώθεις;

Χάλια. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει, ήταν ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Το είχα νιώσει και την πρώτη φορά, όμως τώρα είναι ακόμη χειρότερα. Νιώθω ότι το τέλος είναι οριστικό.

Υπήρξε συγκίνηση στο τελευταίο επεισόδιο;

Δυστυχώς όχι, δεν μπορέσαμε να κάνουμε ένα πάρτι αποχωρισμού, να το γιορτάσουμε. Οι συνθήκες δεν μας επέτρεψαν ένα πανηγυρικό φινάλε όπως άξιζε στη σειρά, είπε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στο Τύπος TV.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE