Η Taylor Swift δώρισε 50.000 δολάρια σε μητέρα πέντε παιδιών που έχασε τον σύζυγό της από κορονοϊό

Η Taylor Swift δώρισε 50.000 δολάρια σε μητέρα πέντε παιδιών που έχασε τον σύζυγό της από κορονοϊό


Το μεγαλείο της ψυχής της αποδεικνύει για άλλη μια φορά η Taylor Swift.

Η Taylor Swift ελάφρυνε τα βάρη μιας γυναίκας που αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες λόγω της πανδημίας.

Την Τρίτη (23/03) η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και η μητέρα της, Andrea, έκαναν μια γενναιόδωρη δωρεά ύψους 50.000 δολαρίων σε μια σελίδα που έχει δημιουργηθεί στην πλατφόρμα συλλογικής χρηματοδότησης GoFundMe για τη Vicki Quarles, μια μητέρα πέντε παιδιών που έχασε τον σύζυγό της, Theodis Ray Quarles, από τον COVID-19.

«Με την καθημερινή προσευχή και την προσφορά φαγητού για τη φίλη μου και τις κόρες της, η χειρονομία φαίνεται τόσο μικρή σε σύγκριση με αυτά πρόκειται να συμβούν σε αυτήν την οικογένεια», έγραψε στη σελίδα του GoFundMe η οικογενειακή φίλη τους DeQuanda Smith, η οποία ανέλαβε την πρωτοβουλία για τη στήριξη της μητέρας και των πέντε παιδιών της.

Η DeQuanda Smith ξεκίνησε την προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων «για τη στήριξη της Vicky και των κοριτσιών της και την παροχή οικονομικής αρωγής σε πράγματα που σχετίζονται με βασικές άμεσες ανάγκες, καθώς και για τη στήριξη της συνεχούς ανάπτυξης, των στόχων και των φιλοδοξιών τους».

Ο στόχος της συγκέντρωσης 50.000 δολαρίων επετεύχθη όταν η Taylor Swift και η μητέρα της δώρισαν το ακριβές ποσό, αυξάνοντας το συνολικό ποσό από τις δωρεές στα 62.000 δολάρια.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Taylor Swift δείχνει τη γενναιοδωρία της κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Τον Δεκέμβριο η τραγουδίστρια διάβασε ένα άρθρο στην «Washington Post» σχετικά με τους Αμερικανούς που αδυνατούσαν να πληρώσουν το ενοίκιο τους λόγω των οικονομικών δυσκολιών που προκάλεσε και δώρισε από 13.000 δολάρια σε δύο μητέρες που δυσκολεύονταν να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE