Βασιλάκος: Η φωτό και το μήνυμα στη Νικολέττα Τσομπανίδου μετά τις φήμες περί χωρισμού

Βασιλάκος: Η φωτό και το μήνυμα στη Νικολέττα Τσομπανίδου μετά τις φήμες περί χωρισμού


Είναι σίγουρα η χρονιά του, αφού ούτε ο ίδιος θα μπορούσε φανταστεί, τα όσα θα ακολουθούσαν μετά τη συνεργασία του με τον Alpha ως mr Bachelor αλλά και τη σχέση του με τη Νικολέττα Τσομπανίδου, νικήτρια του ριάλιτι.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος επέστρεψε τηλεοπτικά, αυτή τη φορά ως παρουσιαστής του Battle of the Couples. Ο ίδιος μάλιστα πρόσφατα κλήθηκε να δώσει απαντήσεις στις κάμερες, σχετικά με τις φήμες περί χωρισμού.

«Μπορεί να στεναχωρηθώ για δημοσιεύματα γιατί δεν με γνωρίζουν αλλά με δυναμώνουν. Από τη στιγμή που εκτίθεμαι για μένα ας γράψουν ό,τι θέλουν αλλά δεν είναι πολύ όμορφο να πιάνεις στο στόμα σου τους γονείς. Παρόλα αυτά οι γονείς μου το διαχειρίστηκαν με περισσότερο χιούμορ από ό,τι εγώ και ειδικά η μητέρα μου», ήταν η απάντησή του στην κάμερα του Open.

Εδώ και αρκετό καιρό, τόσο η Νικολέττα, όσο και ο Παναγιώτης απέφευγαν τις κοινές φωτογραφίες και εξόδους, ενώ το απόγευμα της Τετάρτης 24/3 ο παρουσιαστής ανέβασε ένα insta story το οποίο αποτέλεσε και έκπληξη για αρκετούς από τους διαδικτυακούς του φίλους.

Δείτε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες…

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE