Ο Sting έχει μετανιώσει για την επανένωση των Police

Ο Sting έχει μετανιώσει για την επανένωση των Police


«Αν ήξερα ότι θα ήταν αυτό το συναίσθημα που θα μου άφηνε, δεν θα το είχα κάνει από την αρχή», τονίζει ο Sting για την επανένωση των Police.

Ο Sting παραδέχεται ότι μετανιώνει για την επανασύνδεση των Police το 2007, την οποία χαρακτηρίζει ως «μια άσκηση στη νοσταλγία».

Ο Βρετανός καλλιτέχνης επανενώθηκε με τον κιθαρίστα Andy Summers και τον Stewart Copeland το 2007, 19 χρόνια μετά τη διάλυση του new wave συγκροτήματος, για να ξεκινήσουν μια μεγάλη παγκόσμια περιοδεία.

Σε συνέντευξή του στο «Reader’s Digest», ο Sting μίλησε για την επανένωση των Police του και εξήγησε ότι κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους δεν αισθάνθηκε όσα ήλπιζε να αισθανθεί.

«Εκείνη την εποχή χαρακτήρισα την περιοδεία ως άσκηση στη νοσταλγία. Αυτό ήταν απλά το πώς το ένιωσα και εξακολουθώ να το αισθάνομαι σήμερα», είπε.

«Νομίζω ότι είναι εντάξει να είστε ειλικρινείς για τα συναισθήματά σας και έτσι ήταν για μένα η περιοδεία», συνέχισε.

Sting

«Αυτό δεν είναι αγένεια για τους ανθρώπους με τους οποίους ήμουν ή για τον τρόπο με τον οποίο εξελίχθηκαν τα πράγματα, είναι ακριβώς πώς το είδα πριν το τέλος και ας είμαστε ειλικρινείς, δεν ήθελα να το θυμάμαι έτσι», εξομολογήθηκε ο Sting.

«Αν ήξερα ότι θα ήταν αυτό το συναίσθημα που θα μου άφηνε, δεν θα το είχα κάνει από την αρχή», τόνισε για την επανένωση των Police.

Στη συνέχεια ο Sting εξήγησε ότι του αρέσει να είναι σόλο καλλιτέχνης, λόγω της «απόλυτης ελευθερίας» που του προσφέρει.

«Νομίζω ότι υπάρχει μια ελευθερία όταν είσαι σόλο καλλιτέχνης. Δεν είναι καθόλου θέμα δύναμης, απλώς δημιουργείς ακριβώς το brand και του ύφος μουσικής που σου ταιριάζει», ανέφερε.

«Η μουσική, σε κάθε μορφή, είναι μια συνεργατική διαδικασία, αλλά όχι περισσότερο από ό,τι σε μια μπάντα, όπου πρέπει να σκέφτεσαι τους άλλους σχεδόν περισσότερο από τον εαυτό σου. Η απόλυτη ελευθερία στην καριέρα σου, για μένα, είναι ο απόλυτος ενθουσιασμός του να είσαι σόλο καλλιτέχνης», είπε ο Sting.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE