Ο Post Malone επιστρέφει στις ρίζες του και τραγουδά country

Ο Post Malone επιστρέφει στις ρίζες του και τραγουδά country


Ο Post Malone δεν σταματά να εκπλήσσει με την ευελιξία του και τις ετερόκλητες επιρροές του.

Ο Post Malone ασπάστηκε το πνεύμα της country μουσικής στην πρόσφατη διαδικτυακή φιλανθρωπική εκδήλωση «We Texas» του ηθοποιού Matthew McConaghey.

Δεν είναι μυστικό ότι η Post Malone γνώρισε τεράστια επιτυχία στη σφαίρα του σφαίρα hip-hop. Ωστόσο, πολλοί από τους οπαδούς του αναγνωρίζουν ότι οι επιρροές του επεκτείνονται πολύ πιο πέρα ​​από τη συγκεκριμένη μουσική και καλύπτουν είδη όπως η rock και η country.

Κατά τη διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου, ο Post Malone συμμετείχε μαζί με μία μεγάλη ομάδα καλλιτεχνών από το Τέξας στον διαδικτυακό έρανο «We’re Texas: Giddy Up To Give Back» του Matthew McConaghey.

Στόχος του livestream ήταν η συγκέντρωση χρημάτων για την παροχή ασφάλειας και υψίστης σημασία πόρων σε όσους επλήγησαν από τις καταστροφικές χειμερινές καταιγίδες που έκαναν το πέρασμά τους από την πολιτεία.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι επίκεντρο της εκδήλωσης ήταν το Τέξας, ο Post Malone άφησε για λίγο τους συνηθισμένους ήχους και επέλεξε να στραφεί στις country ρίζες του παρουσιάζοντας δύο μοναδικές εκτελέσεις.

Μετά την προβολή ενός βιντεοσκοπημένου μηνύματος από τον θρυλικό ηθοποιό και παλαίμαχο παλαιστή Stone Cold Steve Austin, τη σκυτάλη πήρε ο Post Malone για να κλείσει την εκδήλωση τραγουδώντας το «I’m Gonna Miss Her (The Fishin ‘Song)» (2002) του Brad Paisley και το «You Can Have The Crown» (2013) του Sturgill Simpson.

Ο Post Malone γεννήθηκε στις Συρακούσες της Νέας Υόρκης κα σε ηλικία 9 ετών μετακόμισε ε την οικογένειά του στο Grapevine του Τέξας.

Δείτε την εμφάνιση του Pοst Malone από το 02:04:00 του βίντεο:

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE