Ο Bad Bunny θα παλέψει στο WWE WrestleMania 2021

Ο Bad Bunny θα παλέψει στο WWE WrestleMania 2021


Ο Bad Bunny θα συμμετάσχει στο μεγαλύτερο ετήσιο γεγονός της επαγγελματικής πάλης.

Ο Bad Bunny έχει γίνει φέτος αναπόσπαστο κομμάτι των τηλεοπτικών προγραμμάτων της World Wrestling Entertainment (WWE), της αμερικανικής εταιρείας ψυχαγωγίας η οποία διοργανώνει σόου επαγγελματικής πάλης.

Ο Πορτορικανός ράπερ εμφανίστηκε στο τουρνουά Royal Rumble 2021 και έγινε σε ηλικία 26 ετών ο νεαρότερος νικητής του τίτλου του πρωταθλήματος «WWE 24/7 Championship» το σαββατοκύριακο που τραγούδησε στο «Saturday Night Live».

Επίσης το βραβείο Grammy που κέρδισε πριν λίγες ημέρες για το Καλύτερο Latin Pop ή Urban Άλμπουμ με το «YHLQMDLG» καλύφθηκε εκτενώς από το WWE RAW.

Ο Bad Bunny παγιώνει τώρα τη θέση του ως σημαντικός συνεργάτης της WWE.

Η εταιρεία ψυχαγωγίας ανακοίνωσε ότι ο Bad Bunny θα παλέψει με τον Αμερικανό επαγγελματία παλαιστή The Miz κατά τη διάρκεια του WrestleMania 2021, του μεγαλύτερου pay per view γεγονότος της χρονιάς για τους οπαδούς του αθλήματος.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 10 Απριλίου και θα αποτελέσει την πρώτη από τις δύο βραδιές του του WrestleMania 2021 που θα προβληθούν μέσω της πλατφόρμας του Peacock.

Ο The Miz προκάλεσε τον Bad Bunny να αναμετρηθούν και ο καλλιτέχνης εισέβαλε στο ρινγκ και έσπασε μια κιθάρα στην πλάτη του παλαιστή, αποδεχόμενος με αυτόν τον τρόπο την πρόκληση.

Σημειώνεται ότι όπως οι υπόλοιπες εκδηλώσεις επαγγελματικής πάλης, τα σόου της WWE δεν είναι αληθινοί αγώνες αλλά έχουν ξεκάθαρο σκοπό τη διασκέδαση, περιλαμβάνοντας παιχνίδια με σενάριο και χορογραφία.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE