Το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του για τα 45α γενέθλιά του

Το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του για τα 45α γενέθλιά του


«Μας λείπεις και θα σε αγαπάμε για πάντα».

Η Talinda Bennington απέτισε φόρο τιμής στον εκλιπόντα σύζυγό της, τον Chester Bennington των Linkin Park, με αφορμή τη συμπλήρωση 45 ετών από τη γέννησή του.

Ο rock τραγουδιστής γεννήθηκε στις 20 Μαρτίου 1976.

Οι θαυμαστές των Linkin Park τίμησαν τη μνήμη του Bennington την ημέρα των γενεθλίων του, ενώ η Talinda ανάρτησε στο λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο του Chester να χορεύει με τον γιο τους Tyler.

«Χρόνια πολλά. Θα ήσουν 45 ετών και ναι, ο Tyler θα σε έκανε να κάνεις αυτόν τον χορό ξανά! Αυτή η ζωή χωρίς εσένα δεν γίνεται ποτέ πιο εύκολη ή λιγότερο οδυνηρή», σημείωσε.

«Μας λείπεις ειλικρινά», υπογράμμισε η Talinda Bennington και συνέχισε: «Θα σε γιορτάσουμε με τόσους πολλούς τρόπους σήμερα… Ο Tyler μαθαίνει στα κορίτσια και σε εμένα αυτόν το χορό. Θα σε αγαπάμε για πάντα».

Ο Chester Bennington απαγχονίστηκε στις 20 Ιουλίου 2017 σε ηλικία 41 ετών, αφήνοντας πίσω τη σύζυγό του Talinda, με την οποία παντρεύτηκε το 2006 και τα τρία παιδιά τους, τον Tyler και τα δίδυμα κορίτσια Lilly και Lila.

Ο Bennington είχε αποκτήσει από προηγούμενες σχέσεις του άλλα τρία παιδιά, τους Jaime, Isaiah και Draven.

Μετά τον τραγικό θάνατο του Chester Bennington οι Linkin Park απέχουν από την ενεργό δράση, ωστόσο η παλαιότερη μπάντα Grey Daze του τραγουδιστή κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2020 το άλμπουμ «Amends».

Στο μεταξύ η Talinda Bennington ίδρυσε τη μη κερδοσκοπική οργάνωση «320 Changes Direction» που στοχεύει στην αύξηση της ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία.

Πρόκειται για ένα σύλλογο «προβληματισμένων πολιτών, ηγετών μη κερδοσκοπικών οργανώσεων και ηγετών του ιδιωτικού τομέα που ενώθηκαν για να αλλάξουν την κουλτούρα για την ψυχική υγεία, τις ψυχικές ασθένειες και την ευεξία».

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE