Νέες είσοδοι από Πάνο Κιάμο και Γιώργο Παπαδόπουλο – Το Top 20 της εβδομάδας (11/2021)

Νέες είσοδοι από Πάνο Κιάμο και Γιώργο Παπαδόπουλο – Το Top 20 της εβδομάδας (11/2021)


Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Για όγδοη συνεχόμενη εβδομάδα παραμένει στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart και του Μικτού Airplay Chart η επιτυχία «Θα ‘Μαι Εδώ» του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Ο πιο δημοφιλής καλλιτέχνη της γενιάς του επέστρεψε θριαμβευτικά στην κορυφή των ραδιοφωνικών μεταδόσεων για να δώσει συνέχεια στο σερί των προσωπικών επιτυχιών του.

Το «Θα ‘Μαι Εδώ» είναι μια από τις πιο εξομολογητικές και δυνατές ερωτικές μπαλάντες που έχει ερμηνεύσει μέχρι σήμερα ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Η ταινία μικρού μήκους που ντύνει με εικόνα το «Θα ‘Μαι Εδώ» έχει προβληθεί πάνω από 5 εκατομμύρια φορές στο YouTube.

Νέες είσοδοι

«Στα Χειρότερα» – Πάνος Κιάμος feat. Αναστάσιος Ράμμος (No. 17)

Στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart κάνει είσοδο από την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας το νέο τραγούδι «Στα Χειρότερα» του Πάνου Κιάμου με τη συμμετοχή του Αναστάσιου Ράμμου.

Η διαχρονική αξία του Πάνου Κιάμου συνδυάζεται με το σπάνιο χάρισμα του Αναστάσιου Ράμμου και το τελικό αποτέλεσμα καταφέρνει να μεταφέρει στον ακροατή όλο το συναίσθημα και τη δυναμική των δύο καλλιτεχνών.

Αυτό είναι το δεύτερο τραγούδι του Πάνου Κιάμου που καταλαμβάνει μια θέση στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart αυτήν την εβδομάδα, καθώς συνεχίζεται η επιτυχημένη πορεία του προηγούμενου single του, με τίτλο «Είπα Κι Εγώ».

«Πότε Θα Σε Δω» – Γιώργος Παπαδόπουλος (No. 18)

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος επιστρέφει μετά από δύο χρόνια και τρεις μήνες στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής και δημιουργός επανεμφανίζεται στα ραδιοφωνικά chart με το νέο τραγούδι του «Πότε Θα Σε Δω», το οποίο θα γίνει σύνθημα μέσα στις ιδιαίτερες συνθήκες της κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Το τελευταίο τραγούδι του Γιώργου Παπαδόπουλου που είχε βρεθεί στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart ήταν η δυναμική μπαλάντα «Να Περνάς» (2018). Το single είχε παραμείνει στην κατάταξη για επτά διαδοχικές εβδομάδες (45 – 51/2018).

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE