«Έπρεπε ουσιαστικά να πεθάνω για να ξυπνήσω»

«Έπρεπε ουσιαστικά να πεθάνω για να ξυπνήσω»


«Δεν είχα τον έλεγχο σε κανένα κομμάτι της ζωής μου».

Η Demi Lovato μιλά με ειλικρίνεια για την πορεία της προς την ανάρρωση μετά την υπερβολική δόση ηρωίνης το 2018.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «CBS Sunday Morning», η τραγουδίστρια της pop αναφέρθηκε στην παλαιότερη κατάχρηση ουσιών και εξήγησε ότι μαθαίνει να ανακτά τον έλεγχο στη ζωή της.

«Οι γιατροί μου είπαν ότι είχα 5 έως 10 λεπτά», αποκάλυψε στην παρουσιάστρια Tracy Smith για τη σχεδόν μοιραία υπερβολική δόση. «Αν κανείς δεν με είχε βρει τότε, δεν θα ήμουν εδώ. Και είμαι ευγνώμων που κάθομαι εδώ σήμερα».

Η Demi Lovato περιέγραψε επίσης την πρόοδο που έχει σημειώσει στην αντιμετώπιση των ζητημάτων κατάχρησης ουσιών από την τελευταία της εμφάνιση στο «CBS Sunday Morning» το 2016.

«Ήμουν πιθανώς 24 όταν κάναμε εκείνη συνέντευξη. Είμαι στην ανάρρωση για πολλά πράγματα και είμαι νηφάλια εδώ και πόσα χρόνια, αλλά είμαι ακόμα θλιμμένη. Για πρώτη φορά στη ζωή μου, έπρεπε ουσιαστικά να πεθάνω για να ξυπνήσω», τόνισε.

Demi Lovato - Hit Channel

Η συνέντευξη της Demi Lovato στο «CBS Sunday Morning» πραγματοποιήθηκε με αφορμή την επικείμενη πρεμιέρα της σειράς ντοκιμαντέρ «Dancing With The Devil» της τραγουδίστριας στις 23 Μαρτίου στο YouTube.

Το αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ εξερευνά τα γεγονότα της καταστροφικής υπερβολικής δόσης, που προκάλεσε στην Demi Lovato τρία εγκεφαλικά επεισόδια και καρδιακή προσβολή και της άφησε τυφλά σημεία στην όρασή της τα οποία την εμποδίζουν να οδηγήσει.

«Δεν είχα τον έλεγχο σε κανένα κομμάτι της ζωής μου εκείνη την περίοδο», ανέφερε η 28χρονη τραγουδίστρια στο «CBS Sunday Morning».

«Αλλά, ναι, έπρεπε επίσης να ωριμάσω και να αναλάβω τον έλεγχο. Και αυτό είναι κάτι που δεν το είχα κάνει μέχρι τα τελευταία δύο χρόνια της ζωής μου. Γι’ αυτό και τώρα έχω τον έλεγχο των οικονομικών μου, έχω τον έλεγχο του φαγητού που τρώω, πόσο συχνά δουλεύω», πρόσθεσε.

Εκτός από το ντοκιμαντέρ, η Demi Lovato θα κυκλοφορήσει στις 2 Απριλίου το νέο άλμπουμ «Dancing With The Devil… The Art of Starting Over».Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE