Το «Forbes» αμφισβητεί ότι ο Kanye West είναι ο πλουσιότερος Αφροαμερικανός στην ιστορία

Το «Forbes» αμφισβητεί ότι ο Kanye West είναι ο πλουσιότερος Αφροαμερικανός στην ιστορία


Μια ρεαλιστική ανάλυση για την εκτιμώμενη περιουσία του Kanye West.

Παρά τους πρόσφατους ισχυρισμούς ότι ο Kanye West φέρεται να είναι ο πλουσιότερος Αφροαμερικανός στην ιστορία, το «Forbes» αμφισβητεί επίσημα τον τίτλο που δόθηκε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στον διάσημο ράπερ και σχεδιαστή μόδας.

Το «Forbes» δημοσίευσε ένα άρθρο που υποστηρίζει ότι οι πρόσφατες αναφορές ότι η περιουσία του Kanye West αγγίζει τα 6,6 δισεκατομμύρια δολάρια βασίζονται στη μαγική σκέψη σχετικά με πωλήσεις που δεν έχουν γίνει ακόμη.

Αυτός είναι ο λόγος που η περιουσία του σήμερα ανέρχεται στο 1/3 του ποσού που αναφέρθηκε, δηλαδή στα 1,8 δισεκατομμύρια δολάρια.

Το επιχειρηματικό περιοδικό παρουσίασε τους δικούς του υπολογισμούς για την περιουσία του Kanye West που οδηγούν στο συγκεκριμένο ποσό.

Οι αριθμοί του «Forbes» ενισχύουν τη θέση ότι ο Robert F. Smith της εταιρείας επενδύσεων «Vista Equity» είναι ο πλουσιότερος Αφροαμερικανός στις ΗΠΑ, με εκτιμώμενη περιουσία 6 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Από την άλλη πλευρά, ο πλουσιότερος Μαύρος στον κόσμο παραμένει ο Νιγηριανός Aliko Dangote, ιδιοκτήτης βιομηχανικού ομίλου με περιουσία που ανέρχεται σε 11,8 δισεκατομμύρια δολάρια.

Kanye West

Το «Bloomberg» δημοσίευσε ότι η περιουσία του Αμερικανού ράπερ και επιχειρηματία, Kanye West ανέρχεται σε 6,6 δισεκατομμύρια δολάρια.

Το «Forbes» όμως αναφέρει ότι η έκθεση της UBS που αναφέρεται στα περισσότερα άρθρα βασίστηκε στην υπόθεση των μελλοντικών προσδοκιών.

Δεδομένου ότι η σειρά «Yeezy Gap» δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει ούτε έχει λάβει τρέχοντα έσοδα ή κέρδη, οι αριθμοί είναι, επομένως, λανθασμένοι, αναφέρει το «Forbes» και δίνει μια πιο ρεαλιστική ανάλυση για την εκτιμώμενη περιουσία του Kanye West.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το brand «Yeezy» έχει αξία περίπου 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια. Ο Kanye West εκτιμάται ότι έχει κερδίσει πέρυσι 191 εκατομμύρια δολάρια από τα δικαιώματα από τη δεκαετούς διάρκειας συμφωνία παραγωγής με την adidas.

Όσον αφορά στα έσοδα από το δικό του brand «Yeezy», ο Kanye West κέρδισε 214 εκατομμύρια δολάρια το 2020.

Με την πάροδο του χρόνου, ο ράπερ έχει επίσης συσσωρεύσει 160 εκατομμύρια δολάρια σε επενδυτικά αγαθά, «9,3 εκατομμύρια δολάρια σε έργα τέχνης, διαθέτει κοσμήματα αξίας 7,6 εκατομμυρίων δολαρίων, οχήματα αξίας 5 εκατομμυρίων δολαρίων, έπιπλα αξίας 3,4 εκατομμυρίων δολαρίων και ζώα αξίας ενός εκατομμυρίου δολαρίων».

Ο μουσικός κατάλογος των εσόδων του μεγιστάνα της rap εκτιμάται σε 90 εκατομμύρια δολάρια, ενώ η επένδυσή του στο brand «Skims» της συζύγου του Kim Kardashian, με την οποία είναι σε διάσταση, υπολογίζεται σε 64 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE