Ο Sting συγκεντρώνει σε ένα άλμπουμ τα πιο εμβληματικά ντουέτα της καριέρας του

Ο Sting συγκεντρώνει σε ένα άλμπουμ τα πιο εμβληματικά ντουέτα της καριέρας του


Τα σπουδαιότερα και πιο αγαπημένα ντουέτα του Sting σε μία ιδιαίτερη συλλογή.

Ο Sting συγκεντρώνει σε ένα άλμπουμ τις πιο εμβληματικές συνεργασίες της ένδοξης καριέρας του.

Από το μελιστάλαχτο «Desert Rose» με τον τραγουδιστή της raï μουσικής Cheb Mami και το αισθησιακό groove του «It’s Probable Me» με τον Eric Clapton μέχρι το εμψυχωτικό «44/876» με τον Shaggy, το οποίο του χάρισε το 17ο και πιο πρόσφατο βραβείο Grammy της καριέρας του, οι συνεργασίες του Sting έχουν γίνει ακρογωνιαίοι λίθοι στον κανόνα της μουσικής.

Για να γιορτάσει αυτές τις συνεργατικές δουλειές, ο Sting συμπεριέλαβε σε μια ξεχωριστή συλλογή μερικά από τα πιο αγαπημένα του ντουέτα με καλλιτέχνες όπως οι Mary J. Blige, Herbie Hancock, Eric Clapton, Annie Lennox, Charles Aznavour, Mylène Farmer, Shaggy, Melody Gardot, Gashi και άλλους.

Το άλμπουμ «Duets» περιέχει επίσης το ολοκαίνουργιο τραγούδι «September» σε συνεργασία με τον Ιταλό Zucchero. Την παραγωγή έχει κάνει ο ίδιος ο Sting και τη μίξη ο Robert Orton, βραβευμένος με τέσσερα Grammy.

Παράλληλα κυκλοφορεί στις ψηφιακές πλατφόρμες ένα ολοκαίνουργιο ντουέτο του Sting και του Αφρικανού καλλιτέχνη Shirazee στο τραγούδι «Englishman / African In New York».

Αυτή η νέα έκδοση είναι εμπνευσμένη από το remake του Shirazee στην κλασική επιτυχία «Englishman In New York» του Sting.

Ο Βρετανός καλλιτέχνης περιγράφει αυτό τη μουσική συνάντηση ως «ένα μήνυμα θετικότητας και ελπίδας σε αυτούς τους σκοτεινούς καιρούς».

Με αφορμή την κυκλοφορία του «Duets», ο Sting λανσάρει μία νέα διαδραστική ιστοσελίδα που περιγράφει κάθε κομμάτι του άλμπουμ με οπτικοακουστικό περιεχόμενο και σχολιασμό από τον ίδιο τον τραγουδιστή.

Ο ιστότοπος εξερευνά με χρονολογική σειρά το άλμπουμ και προσκαλεί τους επισκέπτες σε ένα μουσικό ταξίδι που εκτείνεται από το 1992 έως σήμερα.

Ανακαλύψτε την ιστορία πίσω από κάθε ντουέτο, δείτε τις νέες συνεντεύξεις με τον Sting για αυτές τις συνεργασίες και μοιραστείτε τις δικές σας αναμνήσεις για κάθε τραγούδι με άλλους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο στη διεύθυνση duets.sting.com.

Το άλμπουμ «Duets» του Sting κυκλοφορεί σε CD και βινύλιο από την A&M Records / Universal Music.

Το tracklist του άλμπουμ «Duets»

1. «Little Something» με τη Melody Gardot
2. «It’s Probably Me» με τον Eric Clapton
3. «Stolen Car» με τη Mylène Farmer
4. «Desert Rose» με τον Cheb Mami
5. «Rise & Fall» με τον Craig David
6. «Whenever I Say Your Name» με την Mary J. «Blige
7. «Don’t Make Me Wait» με τον Shaggy
8. «Reste» με τον GIMS
9. «We’ll Be Together» με την Annie Lennox
10. «L’amour C’est Comme Un Jour» με τον Charles Aznavour
11. «My Funny Valentine» με τον Herbie Hancock
12. «Fragile» με τον Julio Iglesias
13. «Mama» με τον Gashi
14. «September» με τον Zucchero
15. «Practical Arrangement» με την Jo Lawry
16. «None Of Us Are Free» με τον Sam Moore
17. «In The Wee Small Hours Of The Morning» με τον Chris BottiSource link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE