Η Lana Del Rey κάνει roller skating στο music video του «White Dress»

Η Lana Del Rey κάνει roller skating στο music video του «White Dress»


Η Lana Del Rey συλλογίζεται στο «White Dress» τις ημέρες της ζωής της πριν γίνει διάσημη.

Η Lana Del Rey αποκαλύπτει το music video για το εκπληκτικό τραγούδι «White Dress», λίγο μετά την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της «Chemtrails Over The Country Club».

Το video για το «White Dress» έχει γυριστεί με τη σκηνοθεσία του Constellation Jones και είναι εμπνευσμένο από το έργο του σκηνοθέτη David Lynch, συνδυάζοντας λίγη από την σουρεαλιστική νοτιοκαλιφορνέζικη ενέργεια του Lynch με τη χαρακτηριστική americana εικόνα της Lana Del Rey.

Κατά τη διάρκεια του «White Dress» η Lana Del Rey κάνει roller skating σε μια άδεια εθνική οδό στην έρημο, τραγουδά δίπλα σε έναν ξύλινο φράχτη και συναντά τις φίλες της.

Σε κάποιες σκηνές, μάλιστα, η τραγουδίστρια εμφανίζεται με νάρθηκα στο χέρι της, μια λεπτομέρεια που είχε αποκαλύψει πριν λίγους μήνες, σημειώνοντας ότι είχε ένα ατύχημα καθώς έκανε roller-skating.

Lana Del Rey

Η Lana Del Rey έχει γράψει το «White Dress» μαζί με τον Jack Antonoff, όπως ολόκληρο σχεδόν το άλμπουμ «Chemtrails Over The Country Club».

Η 35χρονη τραγουδίστρια αναφέρεται μέσα από το τραγούδι στις ημέρες που εργαζόταν ως σερβιτόρα και δεν γνώριζε το τίμημα της φήμης. Τώρα που συλλογίζεται τη ζωή της πριν την επιτυχία, αναρωτιέται αν θα ήταν καλύτερα σήμερα σε περίπτωση που δεν είχε γίνει διάσημη.

«Αυτό που μου αρέσει σε αυτό το τραγούδι ότι παρά το πόσο περίεργο είναι , όταν φτάσεις στο τέλος του, καταλαβαίνεις ακριβώς σε τι αναφέρεται. Το μισώ όταν ακούω ένα τραγούδι που έχει υπέροχη μελωδία, αλλά δεν έχω ιδέα σε τι αναφέρεται», εξήγησε η Lana Del Rey για το «White Dress» μιλώντας με τον Jack Antonoff στο «Interview Magazine» τον Σεπτέμβριο του 2020.

«Στο κίνημα του grunge, πολλοί στίχοι ήταν εξαιρετικά αφηρημένοι, αλλά οι μελωδίες και η τονικότητα ήταν τόσο έντονα που ένιωθες ότι ήξερες ακριβώς τι σκεφτόταν ο τραγουδιστής», είπε.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE