Η Demi Lovato καταναλώνει αλκοόλ και μαριχουάνα «με μέτρο» μετά την υπερβολική δόση

Η Demi Lovato καταναλώνει αλκοόλ και μαριχουάνα «με μέτρο» μετά την υπερβολική δόση


«Δεν πρέπει να αναγκάζεσαι να είσαι νηφάλιος αν δεν είσαι έτοιμος».

Η Demi Lovato ακολουθεί μια διαφορετική προσέγγιση προσπαθώντας να βρει την ισορροπία ανάμεσα στον εθισμό και τη νηφαλιότητα και οι φίλοι της ανησυχούν.

Μετά το περιστατικό με την υπερβολική δόση ουσιών που έβαλε σε κίνδυνο τη ζωή της το 2018, η 28χρονη τραγουδίστρια αποκαλύπτει στο νέο ντοκιμαντέρ στο της «Demi Lovato: Dancing With The Devil» ότι δεν απέχει ολοκληρωτικά από τα αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

«Κατάλαβα ότι δεν δουλεύει για μένα αν πω ότι δεν θα το ξανακάνω», παραδέχεται και αναφέρει ότι «πραγματικά αγωνίστηκε» με το δίλημμα αν έπρεπε να αποκαλύψει ή όχι ότι δεν είναι νηφάλια σήμερα.

«Ξέρω ότι έχει τελειώσει με τα πράγματα που θα με σκοτώσουν, σωστά; Αν πω στον εαυτό μου ότι δεν μπορώ ποτέ να πιω ένα ποτό ή να καπνίζω μαριχουάνα, νιώθω ότι βάζω τις βάσεις για αποτυχία επειδή σκέφτομαι μόνο το άσπρο και το μαύρο. Είχα καρφωθεί στο κεφάλι μου για τόσα χρόνια ότι ένα ποτό ήταν ισοδύναμο με τη χρήση κρακ», εξηγεί.

Η Demi Lovato σημειώνει ότι «καπνίζει μαριχουάνα και πίνει με μέτρο» και ομολογεί ότι δίσταζε να το αποκαλύψει μετά την υπερβολική δόση και όλα αυτά τα χρόνια που ήταν πρότυπο νηφαλιότητας.

«Δεν θέλω να το ακούσουν οι άνθρωποι και να πιστέψουν ότι μπορούν να βγουν έξω και να δοκιμάσουν να πιουν ένα ποτό ή να καπνίσουν ένα τσιγαριλίκι. Επειδή δεν είναι για όλους. Η ανάρρωση δεν είναι μια λύση για όλα τα μεγέθη. Δεν πρέπει να αναγκάζεσαι να είσαι νηφάλιος αν δεν είσαι έτοιμος. Δεν πρέπει να είσαι νηφάλιος για τους άλλους. Πρέπει να το κάνεις μόνος σου», τονίζει.

Demi Lovato - Dancing With The Devil

Στην πραγματικότητα, αρκετοί από τους στενούς φίλους της Demi Lovato μίλησαν κατά της απόφασής της στο ντοκιμαντέρ, συμπεριλαμβανομένου του βοηθού της Jordan Jackson, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που τη βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της μετά την υπερβολική δόση.

«Με φοβίζει τώρα να ξέρω ότι δεν είναι νηφάλια», παραδέχεται ο Jackson στο ντοκιμαντέρ.

Ο Elton John, ο οποίος είναι νηφάλιος μετά από δεκαετίες κατάχρησης ουσιών, αμφισβητεί το νέο τρόπο ζωής της Demi Lovato. «Το μέτρο δεν δουλεύει. Συγνώμη. Αν πιείς, θα πιείς περισσότερο. Αν πάρεις ένα χάπι, θα πάρεις κι ένα άλλο. Είτε το κάνεις είτε δεν το κάνεις», επισημαίνει.

Ακόμα και ο μάνατζέρ της, ο Scooter Braun, είναι επιφυλακτικός για την απόφαση της τραγουδίστριας.

«Η Demi ξέρει ότι το όλο θέμα του μέτρου δεν είναι κάτι με το οποίο συμφωνώ απόλυτα. Αυτό που έχω μάθει με τον εθισμό είναι αν την πιέσω να κάνει ό,τι θέλω, την απομακρύνω. Δεν μπορώ να την ελέγξω. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να είμαι φίλος και να ελπίζω ότι έχει δίκιο», εξηγεί.

Το ντοκιμαντέρ «Demi Lovato: Dancing With The Devil» θα κάνει πρεμιέρα στο YouTube στις 23 Μαρτίου.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE