Οι Evanescence ξορκίζουν τους εχθρούς τους με το single «Better Without You»

Οι Evanescence ξορκίζουν τους εχθρούς τους με το single «Better Without You»


«Είμαι καλύτερα χωρίς εσένα», τραγουδούν οι Evanescence.

Οι Evanescence κυκλοφορούν το single «Better Without You» και μπαίνουν στην τελεία ευθεία για την άφιξη του νέου άλμπουμ τους «The Bitter Truth».

Μετά τα singles «Wasted On You» και «The Game Is Over», τη σκυτάλη παίρνει μία αμετανόητη δήλωση ανεξαρτησίας της κεντρικής τραγουδίστριας του συγκροτήματος, Amy Lee.

Το «Better Without You» αναφέρεται στην προσωπική διαδρομή της Amy Lee.

Το τραγούδι είναι εμπνευσμένο από τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και τις μάχες που έδωσε στη μουσική βιομηχανία και χρησιμεύει ως μια απάντηση προς όσους προσπάθησαν να τη σταματήσουν στο παρελθόν.

Η Amy Lee περιγράφει: «Κάθε κουπλέ αντιπροσωπεύει ένα διαφορετικό εμπόδιο στην πορεία μου, ξεκινώντας από το παρελθόν και τελειώνοντας στο παρόν. Υπάρχουν κομμάτια της ιστορίας μου που δεν τα γνωρίζετε, εκτός κι αν με ξέρετε και ναι, το δεύτερο κουπλέ αναφέρεται σε μερικές από τις εμπειρίες μου στη μουσική βιομηχανία, αλλά μην το διαστρεβλώσετε, είναι βαθύτερο και πιο σκοτεινό από αυτό».

«Προφανώς, έχω ακόμα κάποια πράγματα από το παρελθόν που θέλω να βγάλω από μέσα μου. Ελπίζω αυτό το τραγούδι να ενδυναμώσει όσους τους έχουν κάνει οι άλλοι να αισθάνονται ανίσχυροι», συνέχισε η τραγουδίστρια των Evanescence.

«Μην αφήσετε να ζήσουν στο μυαλό σας οι φωνές που σας λένε ότι δεν είστε αρκετά καλοί. Μην τις αφήσετε να γράψουν την ιστορία σας. Μην αφήσετε ποτέ το φόβο να σας εμποδίσει να γίνετε αυτό για το οποίο έχετε γεννηθεί. Αυτός ο φόβος… Εγώ είμαι… Εμείς είμαστε “καλύτερα χωρίς εσένα”», τόνισε.

Οι Evanescence προετοίμασαν το έδαφος για το «Better Without You» με ένα διαδραστικό ψηφιακό παζλ που έπρεπε να λύσουν οι θαυμαστές τους για να ακούσουν ένα απόσπασμα του τραγουδιού.

Το άλμπουμ «The Bitter Truth» των Evanescence θα κυκλοφορήσει από την BMG στις 26 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE