Μετασχηματίζονται από τρίο σε solo project του Olly Alexander

Μετασχηματίζονται από τρίο σε solo project του Olly Alexander


Οι Years & Years αλλάζουν κατεύθυνση.

Οι Years & Years μετασχηματίζονται από τριμελές συγκρότημα σε προσωπικό πρότζεκτ του τραγουδιστή τους Olly Alexander.

Ενώ το κοινό περιμένει από το βρετανικό synth-pop συγκρότημα να επιστρέψει με νέα μουσική, ο Olly Alexander γίνεται επικεφαλής των Years & Years, ενώ τα ιδρυτικά μέλη Emre Turkmen και Mikey Goldsworthy θα αναλάβουν παρασκηνιακούς ρόλους.

«Το επερχόμενο νέο άλμπουμ είναι εγχείρημα του Olly και αποφασίσαμε ότι οι Υears & Years θα συνεχίσουν ως σόλο πρότζεκτ  του Olly», αναφέρει σε δήλωσή του το γκρουπ.

Τα τρία μέλη των Years & Years εξακολουθούν να είναι στενοί φίλοι, ενώ οι Emre Turkmen και Mikey Goldsworthy θα συνεχίσουν να συνεργάζονται με τον Olly Alexander στο μέλλον, όχι μόνο ως μέλη του συγκροτήματος.

Δείτε επίσης: Οι Υears & Years διασκευάζουν το «It’s A Sin» των Pet Shop Boys

«Οι τρεις μας εξακολουθούμε να είμαστε καλοί φίλοι. Ο Mikey θα είναι μέλος της οικογένειας των Y&Y και θα παίζει μαζί μας ζωντανά και ο Emre θα γίνει δημιουργός / παραγωγός», τονίζει η ανακοίνωση.

Οι Years & Years αποκάλυψαν επίσης ότι σκοπεύουν να κυκλοφορήσουν νέα μουσική αυτήν την άνοιξη και ευχαρίστησαν τους θαυμαστές τους για μια τελευταία φορά.

«Αυτοί οι τελευταίοι δώδεκα μήνες ήταν παράλογοι για όλους μας και θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την αγάπη και την υποστήριξη που μας δίνεται χρόνια (και χρόνια)», έγραψαν.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE