Ζαχαρίας Ρόχας: «Εκδότρια μου ζήτησε να στήσουμε αυτοκτονία για να γίνω εξώφυλλο»

Ζαχαρίας Ρόχας: «Εκδότρια μου ζήτησε να στήσουμε αυτοκτονία για να γίνω εξώφυλλο»


Ο Ζαχαρίας Ρόχας, υπεύθυνος των Εθνικών Θεάτρων Βορείου Ελλάδας και πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ μίλησε γιατί μπήκε προληπτικά σε καραντίνα στο ΣΕΗ, αλλά και για τις άσχημες συμπεριφορές που έχει ζήσει 43 χρόνια στο χώρο του θεάματος.

Ο Ζαχαρίας Ρόχας είπε: «Εδώ και 4-5 μέρες έχουμε κλείσει προληπτικά για εβδομάδα για πιθανό κρούσμα κορανιού. Κάνουμε διερεύνηση της επαφής για πιθανό κρούσμα. Αν όλα πάνε καλά, από Παρασκευή θα είμαστε πάλι στις επάλξεις»

Και τόνισε: «Είμαι στο χώρο 43 χρόνια και είναι φυσικό να έχω υποστεί κακοποιητικές συμπεριφορές, αντισυναδελφικές συμπεριφορές, φλερτ υπέρ των ορίων.»!

Και πρόσθεσε στην ΟΝ Τime και την Σάσα Σταμάτη: «Μεγάλος παραγωγός πήγε να μου φάει 300 ένσημα και τον πήγα στο σωματείο και από εκεί που ήμουν «σπουδαίος ηθοποιός» έγινα «εκβιαστής και αλήτης» επειδή ζητούσα τα αυτονόητα και κατέληξα την ίδια μέρα στο νοσοκομείο με πίεση που έχω ακόμα. Τελικά, μεσολάβησε η δικηγόρος του σωματείου και πήρα αυτό που έπρεπε να πάρω. Τα χρωστούμενα. Όσο ήμουν μικρός, έκανα το «χαζό», εκείνο που έσωσε ήταν το χιούμορ».

Και κατέληξε: «Μου έχει συμβεί μαθήτριά μου στη σχολή να λέει ότι έχει παιδί μαζί μου, μια άλλη ερχόταν μεθυσμένη έξω από το σπίτι μου και μου χτυπούσε τα κουδούνια. Μια άλλη είχε κάνει facebook με το όνομά μου και υποδυόταν ότι ήμουν εγώ. Τελικά, αυτή η γυναίκα έγινε συνάδελφος. Γνωστή εκδότρια μου είχε πει στην αρχή της καριέρας μου «θες να γίνεις εξώφυλλο; Να στήσουμε μια αυτοκτονία ερωτικού περιεχομένου και να σε κάνω εξώφυλλο στο περιοδικό μου;». Της είπα ευχαριστώ δεν ενδιαφέρομαι».

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE