Δείτε το music video για το single «Peaches» από το νέο άλμπουμ «Justice»

Δείτε το music video για το single «Peaches» από το νέο άλμπουμ «Justice»


Δείτε το νέο music video του Justin Bieber.

Ο Justin Bieber γιορτάζει την κυκλοφορία του άλμπουμ «Justice» με το music video για το νέο single «Peaches».

Στο τραγούδι συμμετέχουν ο Καναδός τραγουδιστής και τραγουδοποιός Daniel Caesar και Αμερικανός R&B τραγουδιστής GIVĒON.

Το «Peaches» (Ροδάκινα) είναι μια ωδή σε διάφορες περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών, με την πολιτεία της Τζόρτζια και τα διάσημα ροδάκινά της να χρησιμεύουν ως κεντρική εικόνα του τραγουδιού.

Η Ατλάντα της Τζόρτζια είναι επίσης η γενέτειρα του σπουδαίου Martin Luther King Jr., ο οποίος έχει εξέχουσα θέση στο άλμπουμ «Justice» του Justin Bieber.

Justin Bieber

Το music video για το «Peaches», το οποίο σκηνοθέτησε ο Colin Tilley, φέρνει στις οθόνες μας μια πανδαισία φρουτένιων χρωμάτων.

Ο Justin Bieber και οι δύο νέοι φίλοι του, με τους οποίους ενώνει τις δυνάμεις του στο «Peaches», τραγουδούν σε διάφορα σκηνικά, σε ένα αυτοκίνητο, σε μια αίθουσα σε ροδακινί χρώμα και ανάμεσα σε μεγάλα γράμματα που σχηματίζουν τον τίτλο του κομματιού.

Το «Peaches» υπογράφουν οι Justin Bieber, Daniel Caesar, GIVĒON, Louis Bell, Shndō, Felisha King, HARV, ​watt, ενώ με την παραγωγή του τραγουδιού έχουν ασχοληθεί οι Shndō και HARV.

Ο αστέρας της pop είχε παρουσιάσει πρώτη φορά το «Peaches» στην πρόσφατη εμφάνισή του στη σειρά live συναυλιών «Tiny Desk (Home) Concerts» του NPR.

Με το νέο άλμπουμ «Justice», το οποίο κυκλοφορεί από την Def Jam Recordings / Universal Music, ο Justin Bieber συνεχίζει την κυριαρχία του ως ένας από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες στον κόσμο.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE