Φουρέιρα: Η συμβουλή του Μουτσινά για το νέο της ρόλο ως παρουσιάστρια

Φουρέιρα: Η συμβουλή του Μουτσινά για το νέο της ρόλο ως παρουσιάστρια


Καλό μεσημεράκι: Η Ελένη Φουρέιρα παραχώρησε συνέντευξη στον Νίκο Μουτσινά και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την εμπειρία της ως παρουσιάστρια του House of Fame και για την άγνωστη τηλεοπτική πρόταση την οποία αρνήθηκε στο παρελθόν.

Ήταν λαμπερή και ευδιάθετη όπως πάντα!

«Είναι πολύ δύσκολο. Στο τρίτο live ένιωσα πιο καλά από ποτέ και θεωρώ ότι όσο περνάει ο καιρός νιώθω ακόμα και καλύτερα! Αποκτάς εμπειρία. Η αλήθεια είναι ότι οι άλλοι πιστεύουν περισσότερο, από ότι εγώ στον εαυτό μου. Μου είχε ξαναγίνει πρόταση να παρουσιάσω. Δεν το έκανα γιατί είχα πάρα πολλές δουλειές, η βασική μου δουλειά είναι το τραγούδι και δεν προλάβαινα με τίποτα, οπότε είχα πει όχι.

Σε αυτή τη φάση της ζωής μου, η δουλειά μας είναι λίγο… Όταν μου έγινε αυτή η πρόταση μου άρεσε πάρα πολύ το project. Είναι μουσικό project, είναι νέα τα παιδιά. Όταν μου έγινε η πρόταση, ο Γιώργος Αρσενάκος μου είπε ότι θα είμαι πάρα πολύ καλή, εγώ απάντησα ότι θα γίνω ρεζίλι. Είναι live δεν είναι γραμμένο» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Ελένη Φουρέιρα.

Ο Νίκος Μουτσινάς, μάλιστα, θέλησε να της δώσει μια συμβουλή για το τηλεοπτικό της ξεκίνημα:
«Για να μπορέσεις να πετύχεις στην τηλεόραση, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να είσαι ο εαυτός σου και η προσωπικότητά σου».

Κι εκείνη φυσικά παραδέχτηκε πως αυτό κάνει!

Δείτε τα βίντεο:

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE