Το «Rasputin» των Boney M. επιστρέφει με ένα μοναδικό remix από τον Majestic

Το «Rasputin» των Boney M. επιστρέφει με ένα μοναδικό remix από τον Majestic


Τα χαρακτηριστικά φωνητικά των Boney M. και τα εκπληκτικά house beats του Majestic δημιουργούν το τέλειο αποτέλεσμα.

Ο Majestic κλέβει τις εντυπώσεις με μια μοναδική διασκευή της κλασικής επιτυχίας «Rasputin» των Boney M.

Το ανανεωμένο «Rasputin» γνώρισε μεγάλη επιτυχία μέσα από Tik Tok, όπου έχουν δημιουργηθεί πάνω από 2,5 εκατομμύρια βίντεο τα οποία το χρησιμοποιούν.

Τα streams του remix ξεπερνούν ημερησίως τα 600.000 και πριν λίγους μήνες κατάφερε να βρεθεί για πρώτη φορά στο Top 20 του παγκόσμιου chart στο Shazam.

Τώρα ο Majestic συνεργάζεται με τους Boney M. για τη δημιουργία μιας επίσημης επανεκτέλεσης του τραγουδιού.

Τα χαρακτηριστικά φωνητικά της αρχικής εκδοχής σε συνδυασμό με τα εκπληκτικά house beats δημιουργούν το τέλειο αποτέλεσμα.

Ο Majestic είναι DJ, παραγωγός και παρουσιαστής στο βρετανικό ραδιοφωνικό σταθμό «KISS FM».

Με την αβίαστο μίξη house, garage και grime μουσικής που τον χαρακτηρίζει, παρουσίασε το 2017 την επιτυχία «Naughty Sesh» σε συνεργασία με τους Tigermonkey, ένα single που μετράει πάνω από 40 εκατομμύρια streams.

Το φανατικό κοινό του Majestic αυξάνεται συνεχώς, ενώ η πιο πρόσφατη κυκλοφορία του, το single «Me & U» (feat. Kelsey), έλαβε υποστήριξη από τα μεγαλύτερα βρετανικά ραδιόφωνα.

Οι Boney M., το επιτυχημένο euro disco group από την Γερμανία, έχουν πουλήσει πάνω από 150 εκατομμύρια αντίτυπα δίσκων παγκοσμίως, ενώ έχουν καταπλήξει τα πλήθη με τις τεράστιες επιτυχίες τους «Daddy Cool», «Rivers of Babylon», «Sunny» και φυσικά το «Rasputin».

 

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE