Ο Nick Jonas αποκαλύπτει το music video του «This Is Heaven»

Ο Nick Jonas αποκαλύπτει το music video του «This Is Heaven»


Στον δικό του «παράδεισο» σας προσκαλεί ο Nick Jonas.

Ο Nick Jonas αποκαλύπτει το music video για το τραγούδι «This Is Heaven» από το νέο άλμπουμ του «Spaceman».

Τα γυρίσματα έγιναν σε Λονδίνο, Windsor και Southampton στη Μεγάλη Βρετανία με τη σκηνοθεσία του Daniel Broadley.

Το video ξεκινά με τον Nick Jonas να τελειώνει την τελευταία σελίδα ενός σεναρίου σε μια παλιά γραφομηχανή μέσα σε ένα κέντρο ελέγχου διαστημικών αποστολών.

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής βρίσκεται στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη στο Hyde Park του Λονδίνου, όπου τραγουδά το «This Is Heaven» πλαισιωμένος από την Γκόσπελ Χορωδία της Κοινότητας του Λονδίνου με επικεφαλής τον Anthony Williams, ενώ έχει επίσης  τη συνοδεία του David Angol στο σαξόφωνο, του Aaron Graham στα τύμπανα και του Leiah Fournier στα πλήκτρα.

Η χορωδία δίνει έμφαση στα εκπληκτικά φωνητικά του Nick Jonas με στιλ, ψυχή και πνεύμα.

Nick Jonas

Ο Nick Jonas εξήγησε σε συνέντευξή του στο σταθμό «Hits 1» του SiriusXM ότι έγραψε το «This Is Heaven» για τη σύζυγό του Priyanka Chopra όταν επανενώθηκαν μετά από αρκετούς που είχαν βρεθεί μακριά ο ένας από τον άλλον επειδή η ηθοποιός έκανε γυρίσματα στη Γερμανία.

«Το “ This Is Heaven” σε γενικές γραμμές αγγίζει αυτό το συναίσθημα της επανένωσης με τον άνθρωπό σου. Σκοπός του ήταν απλώς να αποτυπώσει αυτό το ευφορικό συναίσθημα που έχει όταν είσαι με τον άνθρωπό σου», περιέγραψε.

«Και για μένα είναι προφανώς κάτι ρομαντικό, αλλά νομίζω ότι για όποιον ακούει αυτό το τραγούδι, έχουμε όλοι βρεθεί σε αυτή τη στιγμή, είναι πραγματικά αυτό το συναίσθημα που περιμένουμε πότε θα κάνουμε αυτό το πρώτο κανονικό πράγμα ή πότε θα δούμε ξανά τους φίλους και την οικογένειά μας που δεν έχουμε δει σχεδόν ένα χρόνο τώρα ή και περισσότερο​​», συνέχισε.

«Υποτίθεται ότι θα σου δώσει αυτό το αίσθημα ότι πραγματικά σηκώνεις τα χέρια σου στον αέρα και λες “επιτέλους”. Αυτό είναι το είδος της ενέργειας που ήθελα να έχει το συγκεκριμένο το κεφάλαιο του άλμπουμ, αλλά αυτό το τραγούδι έχει την αίσθηση της δεκαετίας του ‘80», τόνισε ο Nick Jonas.

«Μια μεγάλη επιρροή για μένα στον ήχο ήταν ο Peter Gabriel και ο Steve Winwood και περίεργα πράγματα όπως ο Drake και ο The Weeknd επίσης. Έχεις όλες αυτές τις διαφορετικές επιρροές και την έμπνευση από τη δεκαετίας του ‘80, αλλά σίγουρα έχει αυτήν την αίσθηση του Steve Winwood και του Michael Bolton με το σαξόφωνο και απλά, είναι μια καλή στιγμή», κατέληξε.

Το νέο άλμπουμ «Spaceman» του Nick Jonas κυκλοφόρησε από την Island Records / Universal Music στις 12 Μαρτίου και στις 16 Μαρτίου ακολούθησε η deluxe έκδοση του άλμπουμ στην οποία περιλαμβάνονται πέντε bonus tracks, συμπεριλαμβανομένου ενός καινούργιου τραγουδιού των Jonas Brothers.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE