Η Billie Eilish έκρυβε τα ξανθά μαλλιά της με περούκα

Η Billie Eilish έκρυβε τα ξανθά μαλλιά της με περούκα


Με περούκα εμφανιζόταν το τελευταίο διάστημα η Billie Eilish.

Η Billie Eilish αποκάλυψε την Τετάρτη (17/03) ότι ανανέωσε την εμφάνισή της και παρουσίασε για πρώτη φορά στο κοινό τα εκπληκτικά ξανθά μαλλιά της.

Παρόλο που η 19χρονη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην πρόσφατη τελετή απονομής των Βραβείων Grammy 2021 με τα χαρακτηριστικά πράσινα και μαύρα μαλλιά της, φαίνεται ότι είχε χρησιμοποιήσει περούκα, καθώς η εντυπωσιακή αλλαγή είχε πραγματοποιηθεί πριν από αρκετές εβδομάδες.

Η hairstylist της Billie Eilish, Lissa Renn, αποκάλυψε σε μία δημοσίευση, που διέγραψε στη συνέχεια από το Instagram, ότι για την προσεκτική μετάβαση της τραγουδίστριας από τα μαύρα μαλλιά με την πράσινη ρίζα στην ανανεωμένη εμφάνισή της χρειάστηκαν περίπου δυόμιση μήνες.

«Η διαδικασία είναι πραγματική όταν το κάνετε σωστά. Έξι εβδομάδες για να βγάλω όλο το μαύρο από τις άκρες των μαλλιών χωρίς να τα καταστρέψουμε, με την Eilish να ακολουθεί ταυτόχρονα με το αυστηρό πρόγραμμα περιποίησης μαλλιών που της έβαλα», περιέγραψε.

«Μας άρεσαν πολύ όλα τα στάδια ανοίγματος του χρώματος, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι φωτιά», πρόσθεσε.

Billie Eilish - Grammy Awards 2021

Δεδομένου ότι η Billie Eilish εμφανίστηκε με τα τυπικά μαύρα και πράσινα μαλλιά της στα Βραβεία Grammy 2021 στις 14 Μαρτίου και στη διαδικτυακή εκδήλωση για την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «The World’s A Little Blurry» λίγες εβδομάδες νωρίτερα, στις 27 Φεβρουαρίου, οι θαυμαστές της άρχισαν να υποψιάζονται ότι η pop star χρησιμοποιούσε περούκα όλο αυτό το διάστημα.

Η ίδια η Billie Eilish επιβεβαίωσε τις φήμες στο TikTok, όπου δημοσίευσε ένα βίντεο με το οποίο αποκαλύπτει ότι φοράει περούκα.

@billieeilish

♬ Lo Vas A Olvidar – Billie Eilish & ROSALÍA

Η hairstylist Lissa Renn σχολίασε επίσης στο Instagram ότι η ριζική αλλαγή στην εμφάνισή της Billie Eilish σηματοδοτεί μία ολοκαίνουργια αρχή.

«Είμαι τόσο υπερήφανη και νιώθω τιμή. Η Billie είναι πελάτισσά μας 6+ χρόνια τώρα, είναι τόσο ευχάριστο που την βλέπω να μεγαλώνει και να εξελίσσεται ως καλλιτέχνης και γυναίκα. Είμαι απίστευτα ευγνώμων για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε για να δημιουργήσω το νέο στιλ της και την αρχή μιας νέας εποχής!», ανέφερε.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE