Ο Νίκος Νικολάου στις πρώτες δηλώσεις μετά τις καταγγελίες εις βάρος του

Ο Νίκος Νικολάου στις πρώτες δηλώσεις μετά τις καταγγελίες εις βάρος του


Για την προσωρινή παύση του από τα καθήκοντα του αναπληρωτή καλλιτεχνικού διευθυντή του ΚΘΒΕ αλλά και τις καταγγελίες που έγιναν τις τελευταίες ημέρες εις βάρος του μίλησε ο ηθοποιός Νίκος Νικολάου.

Ο γνωστός ηθοποιός μετά την επίσημη ανακοίνωση του, μέσα από την οποία διέψευσε τα όσα ακούστηκαν γύρω από το όνομά του, μίλησε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα.

«Δεν έχω να κρύψω κάτι, ούτε να κρυφτώ από κάτι, γι’ αυτό απαντώ και μπορώ να μιλήσω για ό,τι με αφορά. Δεν ξέρω τι κρύβει όλο αυτό και δεν θέλω να χαρακτηρίσω κάτι πριν το διαπιστώσω. Εγώ ανέβηκα στο ΚΘΒΕ ως ηθοποιός το 2013, έκτοτε βρίσκομαι στο ΚΘΒΕ και τον τελευταίο χρόνο είμαι στη θέση του αναπληρωτή καλλιτεχνικού διευθυντή, που αποφασίσαμε και με το Υπουργείο να έχω μια αναστολή ώστε να διευκρινιστεί το θέμα. Είναι κάτι που το ήθελα γιατί δεν γίνεται να ακούγονται διάφορα πράγματα για έναν άνθρωπο και εγώ να κάνω τη δουλειά μου απερίσπαστος», δήλωσε αρχικά, ενώ πήρε θέση και για το ελληνικό #MeToo αλλά και την προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη για τις καταγγελίες εις βάρος του.

«Δεν ξέρω για ποιο λόγο ακούγονται τώρα όλα αυτά, πως όλοι κάτι ήξεραν, όλοι κάτι άκουγαν, αν ένας άνθρωπος έχει μια ιδιαίτερη προσωπική ζωή την οποία δεν μπορείς να την ξέρεις και σου έρχεται ως φήμη, δεν είσαι εσύ που μπορείς να την κρίνεις. Εγώ δεν ήξερα όλα αυτά που ακούγονται και μένει να κριθούν στο Δικαστήριο», είπε μεταξύ άλλων.

Δες το βίντεο

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE