«Με βίασαν όταν ήμουν έφηβη και τη νύχτα της υπερβολικής δόσης»

«Με βίασαν όταν ήμουν έφηβη και τη νύχτα της υπερβολικής δόσης»


Η Demi Lovato αποκαλύπτει μερικές συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το παρελθόν της στη νέα σειρά ντοκιμαντέρ «Dancing With The Devil». Το ντοκιμαντέρ προβλήθηκε στο φεστιβάλ «SXSW» το βράδυ της Τρίτης (16/03), πριν την πρεμιέρα του στο YouTube στις 23 Μαρτίου.

Στο τρίτο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ που σκηνοθέτησε ο Michael D. Ratner, η Demi Lovato αποκαλύπτει γιατί δεν μίλησε ποτέ για τη σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε από τον άνδρα για τον οποίο ανέφερε ότι ήταν ο έμπορος που την εφοδίαζε με ναρκωτικές ουσίες τη νύχτα που συνέβη το επεισόδιο με την υπερβολική δόση το 2018.

«Δεν πήρα υπερβολική δόση. Με εκμεταλλεύθηκαν», λέει για τη μοιραία νύχτα του Ιουλίου του 2018.

Η Sirah Mitchell, φίλη της Lovato, εξήγησε ότι στην τραγουδίστρια δόθηκε εκείνο το βράδυ «ηρωίνη νοθευμένη με φεντανύλη». «Τη νάρκωσε και την άφησε νεκρή», λέει η Mitchell στο ντοκιμαντέρ για τον έμπορο ναρκωτικών.

«Όταν με βρήκαν, ήμουν γυμνή και μπλε. Με άφησε κυριολεκτικά νεκρή αφού με εκμεταλλεύτηκε», σχολιάζει η Demi Lovato. «Όταν ξύπνησα στο νοσοκομείο, με ρώτησαν αν είχαμε  κάνει συναινετικό σεξ. Υπήρχε μια αναλαμπή να τον έχω από πάνω μου. Είδα αυτήν την αναλαμπή και είπα ναι. Ένα μήνα μετά την υπερβολική δόση συνειδητοποίησα ότι δεν ήμουν σε ψυχική κατάσταση που μπορούσα να λάβω μια συναινετική απόφαση», αναφέρει.

Η τραγουδίστρια φοβόταν ότι δεν θα την πίστευαν, ένα συναίσθημα που είχε νιώσει και στο παρελθόν μετά την απώλεια της παρθενίας της με τραυματικό τρόπο.

«Όταν ήμουν έφηβη, είχα βρεθεί σε μια πολύ παρόμοια κατάσταση. Έχασα την παρθενιά μου σε έναν βιασμό. Κάλεσα αυτό το άτομο ένα μήνα αργότερα και προσπάθησα να το κάνω σωστά έχοντας τον έλεγχο και το μόνο που συνέβη ήταν να με κάνει να νιώσω χειρότερα», λέει.

Demi Lovato

Η Demi Lovato προσθέτει: «Πραγματικά κατηγορούσα τον εαυτό μου για χρόνια, γι’ αυτό και ήταν πολύ δύσκολο να αποδεχτώ το γεγονός ότι ήταν βιασμός».

«Βγαίναμε αλλά είπα: “Δεν πρόκειται να προχωρήσουμε περισσότερο. Είμαι παρθένα και δεν θέλω να χάσω την παρθενία μου έτσι”. Και αυτό δεν είχε σημασία, το έκανε ούτως ή άλλως. Και το κράτησα μέσα μου και είπα στον εαυτό μου ότι φταίω επειδή πήγα στο δωμάτιο μαζί του. Βγαίνω ακόμα μαζί του», εξομολογείται.

Η τραγουδίστρια σημειώνει ότι ήταν μέλος της ομάδας των αστεριών της Disney που δήλωναν δημόσια ότι θα απείχαν από τις σεξουαλικές επαφές μέχρι το γάμο τους και αποκαλύπτει ότι έπρεπε να βλέπει τον εν λόγω άντρα «όλη την ώρα» μετά το βιασμό.

«Έτσι σταμάτησα να τρώω και άρχισα να το αντιμετωπίζω με άλλους τρόπους, αυτοτραυματιζόμουν, έκανα εμετό, οτιδήποτε άλλο. Η βουλιμία μου έγινε τόσο άσχημη, άρχισα να βγάζω αίμα για πρώτη φορά. Αποκαλύπτω τι μου έχει συμβεί επειδή όλοι αυτοί που έχουν βιώσει το ίδιο πρέπει να μιλήσουν αν μπορούν και να αισθάνονται άνετα», εξήγησε.

Η Demi Lovato αποκαλύπτει επίσης ότι είπε σε κάποιον εκείνη την εποχή τι συνέβη, όμως ο άντρας που τη βίασε δεν τιμωρήθηκε για τις πράξεις του.

«Απλώς θα το πω. Η δική μου ιστορία “Me Too” είναι ότι είπα κάπου πως κάποιος το έκανε αυτό και ποτέ δεν τιμωρήθηκε για αυτό. Δεν εκδιώχθηκε ποτέ από την ταινία στην οποία βρισκόταν. Όμως ήμουν σιωπηλή γιατί πάντα είχα κάτι να πω. Έχω κουραστεί να ανοίγω το στόμα μου», λέει.

Η Demi Lovato δεν μοιράστηκε άλλες λεπτομέρειες κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ σχετικά με τον άντρα που φέρεται να τη βίασε. Είχε διάφορες γνωστές ως έφηβη την εποχή που ανήκει στο δυναμικό Disney, αλλά δεν κατονόμασε ούτε αναφέρθηκε σε κάποιον άνδρα.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE