Η Megan Thee Stallion δεν πιστεύει ότι τα Βραβεία Grammy είναι «στημένα»

Η Megan Thee Stallion δεν πιστεύει ότι τα Βραβεία Grammy είναι «στημένα»


Μια διαφορετική άποψη εξέφρασε η Megan Thee Stallion για τη διαφάνεια των Βραβείων Grammy.

Η Megan Thee Stallion δεν πιστεύει ότι τα Βραβεία Grammy είναι «στημένα».

Ενώ μερικοί αστέρες όπως ο The Weeknd, η Halsey, ο ZAYN και ο Lil Wayne έχουν χαρακτηρίσει «μεροληπτικές» τις πρακτικές με τις οποίες η Ακαδημία Ηχογράφησης καταλήγει στις υποψηφιότητες των Βραβείων Grammy, η Megan Thee Stallion εξέφρασε μια διαφορετική άποψη επί του ζητήματος.

Η 26χρονη ράπερ, η οποία καρπώθηκε τρία βραβεία στη φετινή διοργάνωση, μίλησε στο TMZ μετά το πέρας της τελετής απονομής και έδωσε μια ξεκάθαρη απάντηση όταν ρωτήθηκε αν γνώριζε εκ των προτέρων τα αποτελέσματα.

«Δεν ήξερα τίποτα», απάντησε. «Όχι, τα Grammy δεν είναι στημένα. Κερδίζεις μερικά, χάνεις κάποια», συνέχισε και τόνισε τη σημασία των βραβεύσεων πολλών γυναικών στη φετινή διοργάνωση.

Η Megan Thee Stallion έλαβε στα Βραβεία Grammy 2021 το βραβείο για τον Καλύτερο Πρωτοεμφανιζόμενο Καλλιτέχνη, ενώ το remix του «Savage» με τη συμμετοχή της Beyoncé αναδείχθηκε ως το Καλύτερο Rap Τραγούδι και η Καλύτερη Rap Ερμηνεία.

Παρά τις προσπάθειες των Βραβείων Grammy να μην αποκλείουν κανέναν, τα αποτελέσματα είναι πολλές φορές αντίθετα και το γενικό αίσθημα που έχει επικρατήσει είναι ότι η διοργάνωση έχει εξελιχθεί σε «διαγωνισμό δημοφιλίας» τα τελευταία χρόνια.

Ωστόσο, όπως σημείωσε η Cardi B, πολλοί είναι οι καλλιτέχνες που έχουν λάβει υποψηφιότητα χωρίς να ευρέως δημοφιλείς.

Ενώ είναι εύκολο για τους καλλιτέχνες να αναλωθούν σε θεωρίες συνωμοσίας και να καταγγείλουν μυστικές ατζέντες, η αλήθεια είναι ότι το σώμα ψηφοφορίας των Βραβείων Grammy αποτελείται από μια αρκετά ευρεία γκάμα επαγγελματιών της μουσικής βιομηχανίας που δύσκολα μπορεί να συμφωνήσει σε οτιδήποτε, ακόμα κι αν καταβληθούν περισσότερες προσπάθειες.

Αξίζει να σημειωθεί, όμως, ότι η ίδια η Ακαδημία Ηχογράφησης παραδέχτηκε πρόσφατα ότι στις επιτροπές που επιλέγουν τις τελικές υποψηφιότητες παρουσιάζεται ένας αλφαβητικός κατάλογος των προτεινόμενων καλλιτεχνών, τραγουδιών και άλμπουμ που έχουν λάβει τις περισσότερες ψήφους από τα απλά μέλη.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE