Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης κυκλοφορεί νέο τραγούδι και video clip

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης κυκλοφορεί νέο τραγούδι και video clip


Δείτε το video clip υψηλής αισθητικής που συνοδεύει το νέο τραγούδι του ταλαντούχου Κωνσταντίνου Παντελίδη.

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Καιρό Τώρα Πάει».

Λίγους μήνες μετά το επιτυχημένο δισκογραφικό ντεμπούτο του με τίτλο «Κι Αν Με Μισώ»,  o πολύ νεαρός τραγουδοποιός (ερμηνευτής, συνθέτης και στιχουργός) επιστρέφει με μια δυναμική λαϊκή μπαλάντα.

Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, επιβεβαιώνοντας το πηγαίο λαϊκό μουσικό ταλέντο του, κάτι που όλοι παραδέχονται ότι τρέχει στις φλέβες του.

«Καιρό τώρα πάει που σβήνει η αγάπη, ακούω καρδιά δε νιώθω κάτι, προσπαθώ να εξηγήσω τι γίνεται, πάλι.. Τίποτα, τίποτα… Καιρό τώρα πάει που σβήνει η αγάπη, ό,τι θέλεις με κάνεις με βάζεις στην άκρη, αντίδραση ψάχνω με κάτω κεφάλι… Τίποτα, Τίποτα…», τραγουδά.

Η μεγαλύτερη, όμως, έκπληξη είναι το πολύ ευρηματικό video clip υψηλής αισθητικής ,σε σκηνοθεσία των Steven Airth & Spiros Kapsilis και επιμέλεια Μιχάλη Παπανικολάου.

Το πραγματικά πρωτότυπο και συγκινητικό video εμφανίζει έναν άντρα εντελώς μόνο σε έναν post-apocalyptic έρημο κόσμο, να προσπαθεί να θυμηθεί το παρελθόν έρωτα και έντασης, που τον οδήγησε στη χωρίς ελπίδα μοναξιά του.

Το νέο single του Κωνσταντίνου Παντελίδη με τίτλο «Καιρό Τώρα Πάει» κυκλοφορεί από τη δισκογραφική του οικογένεια της Cobalt Music.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE