Άννα Ανδριανού: «Πήγαιναν στον ψυχίατρο και έπαιρναν με τις χούφτες τα φάρμακα»

Άννα Ανδριανού: «Πήγαιναν στον ψυχίατρο και έπαιρναν με τις χούφτες τα φάρμακα»


Για τις βαριές αποκαλύψεις στο χώρο της υποκριτικής, μίλησε η ηθοποιός, Άννα Ανδριανού, η οποία παραχώρησε τη νέα της συνέντευξη. Η ίδια μάλιστα πέρασε σε λεπτομέρειες για περιστατικά που γνωρίζει, όπου γνωστοί συνάδερφοί της, έφτασαν να επισκεφθούν ψυχίατρο μετά από μια “μαύρη συνεργασία”.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης…

Ερχόμενοι στα πιο δυσάρεστα και στο αν είχε πέσει στην αντίληψη της κάτι για όλα αυτά που μαστίζουν τον χώρο του θεάτρου απάντησε… «Υποθέτω, ναι, υπήρχαν. Σε οποιονδήποτε χώρο δουλειάς συμβαίνουν αυτά και όχι μόνο στο θέατρο. Οφείλονται στην εξουσία που έχουν οι άνθρωποι στον χώρο δουλειάς και ιδιαίτερα στο θέατρο, όπου_ οι δουλειές είναι δύσκολες, -όπου ένας ηθοποιός ψάχνει δύο- δουλειές τον χρόνο, όπου δεν υπάρχει καμιά ασφάλεια και είναι πολύ δύσκολος ο αγώνας να σταθείς, να επιβιώσεις, να υπάρξεις και να προχωρήσεις. Οπότε είναι φυσικό να έχουν συμβεί και αυτά. Στη δική μου τη ζωή δεν συνέβη τίποτα και για να είμαι ειλικρινής, απέφευγα τις κακοτοπιές. Συνεργάστηκα με ανθρώπους που ήθελα να τους εκτιμώ σαν ανθρώπους και τους είχα τσεκάρει ελαφρώς».

Μάλιστα, τόνισε πως δεν θα πήγαινε να δουλέψει με κάποιον που έχει πάρα πολλές μαρτυρίες όχι μπορεί να είναι καλός σκηνοθέτης ή καλός θιασάρχης, αλλά η συμπεριφορά του δεν είναι σωστή.

«Θέλω οι συνεργάτες μου να μην είναι τρελαμένοι με την εξουσία τους, ούτε με το ποιος είναι καλύτερος στη σκηνή».

Εξεπλάγη, δηλαδή, με όλα αυτά που ακούγονται;

«Και ναι και όχι. Απλώς, νομίζω ότι ήρθε μια στιγμή που λέγονται. Αυτά για χρόνια υπήρχαν στο θέατρο και κάποιοι τα παλαιότερα χρόνια ίσως να τα θεωρούσαν και δεδομένα

Υπήρχε μια αντιμετώπιση του τύπου “τι να γίνει, έτσι είναι οι περισσότεροι, πού να μπλέκεις τώρα, σκάσε και κολυμπά”. Μη νομίζουμε ότι το θέμα αφορά μόνο γυναίκες και καλό είναι που λέγονται και αυτές οι υποθέσεις και ακούγονται». Όπως είπε με λύπη, υπάρχουν σκηνοθέτες που τους προσκυνούν ως τους σούπερ καλλιτέχνες, αλλά π εξουσία τους πάνω στους ανθρώπους, άνδρες – γυναίκες, είναι κάτι περισσότερο από μπούλινγκ.

«Έχω πολλούς συναδέλφους που, δουλεύοντας με πολύ καταξιωμένους θεατράνθρωπους, μετά πήγαιναν στον ψυχίατρο και έπαιρναν με τις χούφτες τα φάρμακα», αποκάλυψε στην εφημερίδα Secret.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE