Η Halsey μετατρέπει τους εφιάλτες της σε τέχνη

Η Halsey μετατρέπει τους εφιάλτες της σε τέχνη


Η Halsey δίνει ζωή στους εφιάλτες της.

Η Halsey μετατρέπει τους εφιάλτες της σε τέχνη με τη σειρά «People Disappear Here» που θα κυκλοφορήσει με τη μορφή NFT (μη ανταλλάξιμου στοιχείου).

Η συλλογή θα κυκλοφορήσει την Τετάρτη 17 Μαρτίου στο «Nifty Gateway», μια διαδικτυακή αγορά που συγκεντρώνει τους μεγαλύτερους συλλέκτες NFT.

Η συλλογή μετατρέπει σε κινούμενα σχέδια επτά χαρακτήρες από το σχέδιο ζωγραφικής «People Disappear Here» της Halsey και επενδύεται ηχητικά με μια απόκοσμη μουσική. Επίσης συνοδεύεται από το ψηφιακό animation της πρωτότυπης ζωγραφιάς.

Το αρχικό έργο «People Disappear Here», το οποίο ζωγραφίστηκε στο χέρι από τη Halsey και έχει υπογραφεί από την ίδια, θα τεθεί προς πώληση σε δημοπρασία.

«Οι χαρακτήρες είναι όλοι εμπνευσμένοι από φιγούρες που εμφανίστηκαν σε μια σειρά από εφιάλτες που είχα κατά τη διάρκεια υπνικής παράλυσης, στο σπίτι μέσα στην καραντίνα. Μετά από επτά χρόνια αλλάζοντας δωμάτια ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο, η προσαρμογή στη δική μου μαύρη σπηλιά στην Καλιφόρνια είχε μια μικρή δυσκολία στη μάθησης», δήλωσε η Halsey.

«Από τα παιδικά τηλεοπτικά προγράμματα με σατανικούς οδοντίατρους και ένα παιδί που γεννήθηκε με δαγκάνες και βγήκε μόνο του έξω από τη μήτρα μέχρι τη γυναίκα που στάθηκε στην άκρη του κρεβατιού μου και ζήτησε να την παρακολουθώ να αυνανίζεται, ήταν όλα αξέχαστα, το λιγότερο», συνέχισε.

«Είμαι ενθουσιασμένη που τα μοιράζομαι όλα αυτά σε ένα χώρο που δίνει προτεραιότητα στην ακεραιότητα του καλλιτέχνη και σε μια αγορά που διαιωνίζει την αξία της πνευματικής ιδιοκτησίας», σημείωσε.

Εκτός από τη Halsey, καλλιτέχνες όπως οι Grimes, Shawn Mendes, Kings of Leon και πολλοί άλλοι έχουν πουλήσει τα ψηφιακά συλλεκτικά έργα τους ως NFTs, που υπάρχουν αποκλειστικά σε blockchain.

Τα NFTs έχουν γίνει δημοφιλή μεταξύ των ατόμων που ενδιαφέρονται για κρυπτονομίσματα, αλλά το φαινόμενο εξελίχθηκε γρήγορα σε τάση στη μουσική βιομηχανία.

Με τη NFT συλλογή η Halsey διαθέτει για πρώτη φορά προς πώληση στο κοινό την εικαστική τέχνη της. Η 26χρονη τραγουδίστρια φιλοτέχνησε η ίδια το εξώφυλλο της ποιητικής συλλογής της «I Would Leave Me If I Could» και τον Σεπτέμβριο του 2019 δημοσίευσε ένα time-lapse βίντεο στο οποίο ζωγραφίζει μια γιγαντιαία εκδοχή του εξωφύλλου για το άλμπουμ της «Manic».

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις της συλλογής NFT «People Disappear Here» της Halsey θα παραχωρηθεί στις οργανώσεις My Friend’s Place, η οποία βοηθά και υποστηρίζει άστεγους νέους στο Λος Άντζελες και Carbon 180, η οποία είναι αφοσιωμένη στη δημιουργία ενός κόσμου που θα απομακρύνει περισσότερο άνθρακα από ό,τι εκπέμπει.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE