Πρώτη γεύση από τη νέα ηχογράφηση του «Wildest Dreams»

Πρώτη γεύση από τη νέα ηχογράφηση του «Wildest Dreams»


Το «Wildest Dreams (Taylor’s Version)» θα επενδύσει μουσικά το trailer της ταινίας κινουμένων σχεδίων «Spirit Untamed».

Η Taylor Swift μοιράστηκε το πρώτο δείγμα από τη νέα ηχογράφηση του τραγουδιού της «Wildest Dreams».

Η 31χρονη τραγουδίστρια φαίνεται ότι έχει ολοκληρώσει τις διαδικασίες ηχογράφησης των πρώτων έξι άλμπουμ της από την αρχή, σε μια προσπάθεια να αποκτήσει ξανά την κυριότητα του καταλόγου της.

Πριν από ένα μήνα η Taylor Swift αποκάλυψε τη νέα ηχογράφηση του «Love Story» και ανακοίνωσε ότι η καινούργια εκδοχή του άλμπουμ «Fearless», στο οποίο συμπεριλαμβανόταν το τραγούδι, θα κυκλοφορήσει στις 9 Απριλίου μαζί με αδημοσίευτο υλικό.

Αν και μας χωρίζουν ακόμη τέσσερις εβδομάδες από την επανακυκλοφορία του «Fearless», η pop star δίνει στη δημοσιότητα άλλη μία γεύση από τις ηχογραφήσεις που έκανε τους τελευταίους μήνες, ανάμεσα στη δημιουργία των άλμπουμ «Folklore» και «Evermore».

Αυτή η φορά η Taylor Swift παρουσίασε ένα δείγμα από τη νέα ηχογράφηση του τραγουδιού «Wildest Dreams» από το θριαμβευτικό άλμπουμ της «1989», με το οποίο κατέκτησε την κορυφή του pop κόσμου το 2014.

Η νέα ηχογράφηση του «Wildest Dreams» θα επενδύσει μουσικά το trailer της επερχόμενης ταινίας κινουμένων σχεδίων «Spirit Untamed» της Dreamworks, συνέχεια του φιλμ «Spirit: Stallion of the Cimarron» (Σπίριτ: Το άγριο άλογο) του 2002.

Η Taylor Swift ανάρτησε στις ιστορίες του λογαριασμού της στο Instagram ένα αποκλειστικό απόσπασμα το trailer του «Spirit Untamed», δίνοντας στους ακολούθους τη δυνατότητα να δουν τα πρώτα πλάνα της ταινίας και να ακούσουν το «Wildest Dreams (Taylor’s Version)».

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE