Θέμης Αδαμαντίδης: «Έχουμε μπει σε μια εικονική ζωή»

Θέμης Αδαμαντίδης: «Έχουμε μπει σε μια εικονική ζωή»


Ο Θέμης Αδαμαντίδης παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μίλησε για την επικαιρότητα και την live streaming συναυλία που θα δώσει, μεταξύ άλλων.

O αγαπημένος τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης προετοιμάζεται για μια ξεχωριστή, live streaming συναυλία την 25η Μαρτίου – συμβολική ημερομηνία, «Θα είμαστε μαζί με την Πίτσα Παπαδοπούλου και άλλους καλλιτέχνες σε ζωντανή μετάδοση από ένα κτήμα-στούντιο στην Κερατέα», αποκάλυψε στη στήλη. Η επικοινωνία μας έγινε μετά τα μεσάνυχτα καθώς, όπως εξομολογήθηκε, ο αδερφός του πήγε στο νοσοκομείο και αναγκάστηκε να βρεθεί και εκείνος εκεί, οπότε το ραντεβού μας καθυστέρησε.

Το νέο του τραγούδι, «Αυτό το λίγο», σε πολύ σύντομο χρόνο κατέγραψε περισσότερες από 1,5 εκατομμύρια προβολές. «Όταν κάνεις μια επιτυχία, το χαίρεσαι, αλλά στην πίστα δικαιώνεσαι», μας είπε. Πάντως, η αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο του διαρκώς μεγαλώνει. «Δεν έκανα καμία προσπάθεια να επιβληθώ στα media. Άφηνα τα τραγούδια να τα αγαπήσει ο κόσμος μόνος του. Ίσως για αυτό». Εντύπωση προκαλεί ότι τον εκτίμησε βαθιά ο Στέλιος Καζαντζίδης, που για ελάχιστους έχει πει καλή κουβέντα. «Με τον Καζαντζίδη μας συνδέει και μια κουμπαριά – με στεφάνωσε. Ξεκίνησα με τα τραγούδια του και έμαθα να τραγουδάω με τη φωνή του.

Έτσι, για μένα ήταν όνειρο ζωής να τον γνωρίσω και μόνο. Ο Στέλιος με αγαπούσε όπως και εγώ. Πιστεύω ότι με εκτιμούσε, γιατί ποτέ δεν του μίλησα για δουλειά. Πάντα τον έβλεπα χωρίς συμφέρον, χωρίς να προσβλέπω σε κάποια συνεργασία μαζί του». Σε πρώτη επαφή ήρθαν χάρη σε έναν κοινό φίλο. «Ο Στέλιος ερχόταν σε κάποια στέκια στον Βύρωνα, στη Φορμίωνος, και στην Καισαριανή. Εκείνο τον καιρό ήταν να παντρευτώ και δέχθηκε να μας παντρέψει.

Ο γάμος μου έγινε πάνω στον Λυκαβηττό, στον Αϊ-Γιώργη, και έπρεπε να έρθει με το τελεφερίκ – δεν έμπαινε ούτε σε ασανσέρ. Για μένα ο Καζαντζίδης ήταν ό,τι περισσότερο θα μπορούσε για να με γεμίσει σαν άνθρωπο και σαν καλλιτέχνη». Αισθάνεται τις ομοιότητες; «Αυτός που θα πιάσει τραγούδια του Καζαντζίδη αν μη τι άλλο θα πρέπει να έχει και λίγο από τον ψυχισμό του, καθώς τη φωνή του δεν μπορεί να την έχει για να τον μιμείται».

Τι πιστεύει για τα νυχτερινά μαγαζιά; Θα ανοίξουν κάποια στιγμή; «Ελπίζω. Πρέπει. Υπάρχουν χιλιάδες πλέον άνεργοι στο επάγγελμα». Αναφερόμενος στις καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης, αλλά και στη μία περίπτωση που ακούστηκε για τον χώρο της μουσικής είπε: «Αποδέχομαι τις πραγματικές περιπτώσεις. Είναι καταδικαστέες. Βγήκε όμως ένα θέμα που πιστεύω ότι έκρυβε σκοπιμότητα. Ίσως οι τραγουδιστές το κατάλαβαν. Ο κόσμος λόγω καραντίνας πιάνεται ίσως από τέτοια ζητήματα, που είναι ό,τι πρέπει νια να εξυπηρετηθεί κάποιος σκοπός».

Πηγή: Secret

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE