«Δεν έχω ιδέα τι επιφυλάσσει το μέλλον»

«Δεν έχω ιδέα τι επιφυλάσσει το μέλλον»


Θα επιστρέψουν οι No Doubt;

Η Gwen Stefani δεν κλείνει την πόρτα στο ενδεχόμενο επανένωσης των No Doubt.

Την επόμενη χρονιά θα συμπληρωθούν 30 έτη από την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ του γκρουπ το 1992. Οι No Doubt προχώρησαν σε ένα διάλειμμα το 2003 και την επόμενη χρονιά η Gwen Stefani παρουσίασε τον πρώτο δίσκο της, «Love. Angel. Music. Baby.».

Τα μέλη του συγκροτήματος επανασυνδέθηκαν το 2012 και κυκλοφόρησαν το άλμπουμ «Push and Shove», πριν χωρίσουν ξανά τους δρόμους τους.

Σε συνέντευξη που έδωσε στον Zane Lowe στο Apple Music, η Gwen Stefani δήλωσε ότι σκέφτεται ακόμα την εποχή των No Doubt.

«Είναι μια πολύ μεγάλη υπόθεση. Και το κάνω, σκέφτομαι τόσο πολύ όλη τη μουσική μας. Όταν γράφεις νέα μουσική, σκέφτεσαι όλα όσα έχεις κάνει. Σίγουρα, είναι σουρεαλιστικό να σκεφτείς ότι όλα αυτά συνέβησαν πριν πολύ καιρό. Δεν έχω ιδέα τι επιφυλάσσει το μέλλον. Καταλαβαίνεις τι εννοώ; Είναι αδύνατο να ξέρω», παραδέχτηκε.

Η Gwen Stefani κυκλοφόρησε αυτήν την εβδομάδα το νέο τραγούδι της «Slow Clap», το οποίο θα συμπεριληφθεί στο πέμπτο προσωπικό άλμπουμ, που δεν έχει ακόμα τίτλο.

Όταν ανέφερε στη δημιουργική ομάδα με την οποία συνεργάζεται ότι ήθελε ένα λυπητερό ερωτικό τραγούδι, συνάντησε αντιστάσεις.

«Νιώθω ότι είναι αυτό που συμβαίνει στη ζωή μας», είπε η τραγουδίστρια. «Ξεκινά από το λύκειο όπου νιώθεις ότι δεν ταιριάζεις με τους υπόλοιπους και μερικές φορές το πόσο περίεργος είσαι, είναι πραγματικά αυτό που σε κάνει τόσο ξεχωριστό και το τραγούδι αναφέρεται κατά κάποιον τρόπο σε αυτό», εξήγησε.

«Παρόλο που ξέρω ότι είχα τα 15 λεπτά της φήμης που μου αναλογούν, θέλω να βουτήξω ξανά και να πάρω λίγο περισσότερο, γιατί όχι; Αν με αφήσουν, θα το κάνω», τόνισε η Gwen Stefani.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE