Ο Nick Jonas κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «Spaceman»

Ο Nick Jonas κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «Spaceman»


Το τρίτο προσωπικό άλμπουμ του Nick Jonas είναι γεγονός.

Ο Nick Jonas κορυφώνει τη δυναμική επανεκκίνηση της σόλο καριέρας του με την κυκλοφορία του άλμπουμ «Spaceman».

Ο 28χρονος τραγουδιστής και ηθοποιός έχει κλέψει τις εντυπώσεις στο χώρο της μουσικής από πολλές πλευρές και έχει συμμετάσχει σε επιτυχημένες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, ωστόσο εξακολουθεί να προκαλεί τον εαυτό του και την pop κουλτούρα.

Η ιστορία του ως μέλος των Jonas Brothers παραμένει καλά τεκμηριωμένη, ειδικά μετά τη θριαμβευτική επανασύνδεση του συγκροτήματος το 2019 και την κυκλοφορία του άλμπουμ «Happiness Begins».

Ταυτόχρονα ο Nick Jonas καθιερώθηκε ως ένα δυναμικός σόλο καλλιτέχνης με τάση να ανατρέπει τα δεδομένα.

Μετά τα άλμπουμ «Nick Jonas» (2014) και «Last Year Was Complicated» (2016), ο Αμερικανός τραγουδιστής επιστρέφει μια δισκογραφική δουλειά διαφορετική από οτιδήποτε άλλο έχει κάνει μέχρι σήμερα.

Το «Spaceman» είναι μια κοσμική pop οδύσσεια που εξερευνά νέα εδάφη.

Το άλμπουμ χωρίζεται σε τέσσερα διαφορετικά θέματα που εξετάζουν την απόσταση, την ευχαρίστηση, την ευφορία και τη δέσμευση αντίστοιχα.

Έχοντας περάσει ένα ολόκληρο έτος αποξένωσης από τον υπόλοιπο κόσμο, ο Nick Jonas θέλησε να μετατρέψει τη συλλογική απομόνωση σε ένα άλμπουμ που θα συνδέσει τους θαυμαστές του από όλο τον πλανήτη.

Ο Nick Jonas συνεργάστηκε αποκλειστικά για τη δημιουργία του άλμπουμ «Spaceman» μαζί με τον καταξιωμένο Greg Kurstin και την ταλαντούχα MoZella.

Σε αντίθεση με τις προηγούμενές δουλειές του, ένα εκρηκτικό μείγμα soul, funk και R&B ήχων, το αποτέλεσμα στο τρίτο προσωπικό άλμπουμ του τείνει περισσότερο προς την pop μουσική και είναι εμπλουτισμένο με πιο πολλά συναισθήματα.

Το άλμπουμ «Spaceman» του Nick Jonas κυκλοφορεί από την Island Records / Universal Music.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE