Ο Elton John και η Phoebe Bridgers εκθειάζουν την Billie Eilish: «Είναι διάνοια»

Ο Elton John και η Phoebe Bridgers εκθειάζουν την Billie Eilish: «Είναι διάνοια»


Η Billie Eilish έχει ένα ευρύ φάσμα θαυμαστών.

Ο Elton John και η Phoebe Bridgers εξέφρασαν το θαυμασμό τους για την Billie Eilish, με την Bridgers να αποκαλεί «διάνοια» την Eilish.

Η Phoebe Bridgers ήταν καλεσμένη στο τελευταίο επεισόδιο της ραδιοφωνικής εκπομπής «Rocket Hour» του Elton John στο Apple Music.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια ρωτήθηκε από τον Βρετανό καλλιτέχνη για τις υποψηφιότητές της στα επικείμενα Βραβεία Grammy, όπου τόσο η ίδια όσο και η Billie Eilish είναι υποψήφιες σε τέσσερις κατηγορίες η καθεμία.

«Αισθάνομαι υπέροχα. Έχω εμμονή με την Billie. Νομίζω ότι είναι διάνοια», είπε η Phoebe Bridgers στον Elton John.

«Οτιδήποτε κάνει στα παρασκήνια, όσον αφορά τη μουσική βιομηχανία. Μόνο το γεγονός ότι η ομάδα της την εμπιστεύτηκε πλήρως και είπε: “Ξέρετε, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ακούσουμε αυτήν την 15χρονη, επειδή δεν ξέρετε τι είναι ωραίο”», συνέχισε.

Billie Eilish - Elton John

Ο Elton John σχολίασε αμέσως μετά το πρόσφατο ντοκιμαντέρ «The World’s A Little Blurry» της Billie Eilish και το χαρακτήρισε «φανταστικό» και «απλά υπέροχο».

«Παρακολουθήσαμε το ντοκιμαντέρ για την Britney Spears, το οποίο είναι τόσο λυπηρό. Και μετά παρακολουθήσαμε το ντοκιμαντέρ της Billie Eilish και το ένα ήταν πώς να μην είσαι γονέας και το άλλο πώς να είσαι γονέας και αδελφός. Αυτό είναι για εκείνη ο Finneas. Και είναι μια υπέροχη αποτύπωση όσων έχει κάνει από την ηλικία των 15 ετών», ανέφερε ο John.

Η Phone Bridgers στάθηκε επίσης στον πατέρα της Billie Eilish, Patrick, ο οποίος εμφανίζεται στη διάρκεια του ντοκιμαντέρ να φορά είδη ρουχισμού από τη συλλογή της κόρης του.

«Έχει τα πιο φοβερά κομμάτια. Έφτιαξα αυτήν την ψεύτικη μπλούζα των Insane Clown Posse που έχει. Με γέμισε με χαρά. Ναι, ο Patick είναι καταπληκτικός», είπε η Bridgers.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE