Η Demi Lovato λέει ότι ο αποτυχημένος αρραβώνας τη βοήθησε να καταλάβει τη σεξουαλικότητά της

Η Demi Lovato λέει ότι ο αποτυχημένος αρραβώνας τη βοήθησε να καταλάβει τη σεξουαλικότητά της


«Δεν ήθελα να κάνω σχέση με κανέναν άνθρωπο του αντίθετου φύλου», παραδέχεται η Demi Lovato.

Η Demi Lovato μιλά για τη σεξουαλική ταυτότητά της, τις επιπτώσεις της υπερβολικής δόσης ναρκωτικών που έβαλε σε κίνδυνο της ζωή της το 2018 και για πολλά άλλα θέματα σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη με το περιοδικό «Glamour».

Η 28χρονη τραγουδίστρια, η οποία έκανε ένα σύντομο αρραβώνα με τον Max Ehrich το 2020, σχολιάζει όσα έμαθε από τη σύντομη σχέση της με τον ηθοποιό: «Όταν άρχισα να μεγαλώνω, άρχισα να συνειδητοποιώ πόσο queer είμαι πραγματικά».

«Το προηγούμενο έτος, ήμουν αρραβωνιασμένη με έναν άνδρα και όταν δεν λειτούργησε, είπα ότι “αυτό είναι ένα τεράστιο σημάδι”. Νόμιζα ότι θα περνούσα τη ζωή μου με κάποιον. Τώρα που δεν θα πρόκειται να κάνω, ένιωσα αυτή την αίσθηση ανακούφισης που μπορούσα να ζήσω κάνοντας πράγματα που φέρνουν ευτυχία και χαρά», συνέχισε.

Η Demi Lovato ανέφερε ότι γνωρίζει τη σεξουαλική ταυτότητά της, όμως σημείωσε ότι θα περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να αποκαλύψει στον κόσμο τον πραγματικό εαυτό της.

«Ξέρω ποια είμαι και τι είμαι, αλλά περιμένω μέχρι μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή για να δείξω στον κόσμο. Ακολουθώ το πρόγραμμα των ψυχοθεραπευτών μου και χρησιμοποιώ αυτόν το χρόνο για να μελετήσω και να εκπαιδεύσω τον εαυτό μου σχετικά με το ταξίδι μου και όσα ετοιμάζομαι να κάνω», τόνισε.

«Τα έφτιαξα με ένα κορίτσι και είπε ότι μου αρέσει περισσότερο. Φάνηκε καλύτερο. Φάνηκε σωστό», παραδέχτηκε η Demi Lovato.

«Με μερικά από τα αγόρια με τα οποία είχα σχέση, όταν ερχόταν η ώρα για μια σεξουαλική ή στενή επαφή, είχα αυτό την ενστικτώδη αντίδραση: “Δεν θέλω να βάλω το στόμα μου εκεί”». Δεν βασιζόταν καν στο άτομο με το οποίο ήμουν. Απλώς ανακάλυψα ότι εκτιμώ πολύ τις φιλίες με αυτούς τους ανθρώπους περισσότερο από τις σχέσεις. Δεν ήθελα να κάνω σχέση με κανέναν του αντίθετου φύλου», εξήγησε.

Η Demi Lovato, η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 23 Μαρτίου το ντοκιμαντέρ «Dancing With The Devil», μιλά επίσης για την περιστατικό με τη σχεδόν θανατηφόρα υπερβολική δόση ναρκωτικών που την έβαλε σε περιπέτειες το 2018 και εξομολογήθηκε ότι ζει με τις συνέπειες, όπως τα τυφλά σημεία που έχει στην όρασή της.

Η τραγουδίστρια περιέγραψε χαρακτηριστικά ότι δεν μπορεί να δει τη μύτη ή το στόμα ενός ανθρώπου όταν τον κοιτάζει στα μάτια και αποκάλυψε ότι δεν μπορεί πλέον να οδηγήσει.

Η Demi Lovato διευκρίνισε ότι έχει τελειώσει με τις ουσίες, όμως επισήμανε ότι αν πει στον εαυτό της πως δεν πρέπει να πιει ένα ποτό ή να καπνίσει λίγο μαριχουάνα, τότε θεωρεί θα βάλεις τις βάσεις για να μπει ξανά στο δρόμο της αποτυχίας.

«Κάλεσα τον υπεύθυνο για την ανάρρωσή μου και του είπα: “Κάτι δεν πάει καλά. Ζω μια πλευρά της ζωής μου εντελώς νόμιμα και από την άλλη πλευρά, ακολουθώ ένα πρόγραμμα που μου λέει αν κάνω ένα ολίσθημα, θα πεθάνω. Νομίζω ότι θέλω να δοκιμάσω αυτό την ισορροπία στο περιεχόμενο της ζωής μου», τόνισε.

Η Demi Lovato είπε ότι η ομάδα της ανησυχούσε αλλά την υποστήριξε: «Έλεγαν “αξίζει αυτή την ευκαιρία να κάνει αυτή την επιλογή για τον εαυτό της”. Και το έκανα», ανέφερε.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE