Το «Junco Partner» σε ακουστική εκδοχή από τον Joe Strummer των The Clash

Το «Junco Partner» σε ακουστική εκδοχή από τον Joe Strummer των The Clash


Το κλασικό μπλουζ του James Wayne σε ακουστική εκδοχή από τον θρύλο των The Clash.

Στις 26 Μαρτίου κυκλοφορεί το άλμπουμ «Assembly», μια συλλογή σόλο συνθέσεων του Joe Strummer.

Η δισκογραφική εταιρεία Dark Horse Records δίνει στη δημοσιότητα ένα από τα τρία κομμάτια της συλλογής που θα ακούσουμε για πρώτη φορά: το κλασικό μπλουζ «Junco Partner» (1951) του James Wayne σε ακουστική εκδοχή από τον θρύλο των The Clash.

Σε όλη τη σταδιοδρομία του ο Joe Strummer έπαιζε το «Junco Partner», με τους The Clash να έχουν ηχογραφήσει και μία reggae εκδοχή και μία dub εκδοχή για το άλμπουμ τους «Sadinista!» του 1980.

Η νέα εκδοχή, όπου ακούμε μόνο τον Strummer και την ακουστική κιθάρα του, βρέθηκε σε μια κασέτα στο αρχείο του εκλιπόντος μουσικού, έχοντας μια ιδιόχειρη σημείωση στην ετικέτα της.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα άλλα δύο κομμάτια της συλλογής που θα ακούσουμε για πρώτη φορά είναι οι εκτελέσεις του «I Fought The Law» και της σύνθεσης των «Rudie Can’t Fail» των The Clash , που ηχογραφήθηκαν στις 24 Νοεμβρίου 2001 στο «Brixton Academy» του Λονδίνου.

Το «Assembly» είναι μείγμα από singles και αγαπημένα τραγούδια των φανατικών θαυμαστών από τα σόλο LPs του Joe Strummer και τη δουλειά του με την μπάντα The Mescaleros.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE