Σάκης Τανιμανίδης: Η εγκυμοσύνη της Χριστίνας, ο λόγος που νοσηλεύτηκε και… τα δίδυμα!

Σάκης Τανιμανίδης: Η εγκυμοσύνη της Χριστίνας, ο λόγος που νοσηλεύτηκε και… τα δίδυμα!


Ο Σάκης Τανιμανίδης είπε: «Το μοναδικό πράγμα που έχω στο μυαλό μου συνέχεια, είναι αυτά τα δυο κοριτσάκια που θα έρθουν. Και το να τα φέρει με υγεία. Η Χριστίνα ταλαιπωρήθηκε λίγο τον τελευταίο καιρό με κάτι κολικούς πόνους που μας έτρεξαν στα νοσοκομεία. Δεν μάθαμε ποτέ τι ήταν, αλλά όλα πήγαν καλά. Περιμένουμε τώρα να γεννήσουμε. Είμαστε στον 5ο μήνα και κάτι. Τέλη Ιουνίου θα γεννήσουμε. Είμαι σίγουρος ότι όταν γυρίσουμε σπίτι με τα δίδυμα από το μαιευτήριο, θα είναι σαν να μας χτύπησε αμαξοστοιχία, ευχάριστα όμως».

Και πρόσθεσε: «Η κοιλιά στην αρχή δε φαίνεται και αρχίζει να μεγαλώνει ξαφνικά. Πριν μέρες που της χάιδευα την κοιλιά της Χριστίνας, μου είπε: «Μόλις βγουν τα δίδυμα, ετοιμάσου για το επόμενο». Είμαι ανυπόμονος και για το επόμενο.»!

Και υπογράμμισε: «Η εικόνα της ευτυχίας είναι ένα σαλόνι με πολλά παιδιά που κάνουν φασαρία, με πολλά παιδιά και χαμόγελα. Το πρώτο χρονικό διάστημα μου φαίνεται δύσκολο για το πως θα προλαβαίνει η Χριστίνα. Και το δεύτερο που μου φαίνεται δύσκολο είναι η εφηβεία. Αν η κόρη μου γνώριζε κάποιον σαν εμένα στα 18 μου, θα της έλεγα «που πας με αυτόν τον κάγκουρα;» Τι ψέματα να πω;»!

Και κατέληξε λέγοντας: «Η Χριστίνα έχει πάρει αρκετά βιβλία για εγκυμοσύνη και για ανατροφή των παιδιών. Και διαβάζει όλη μέρα. Αλλά αυτό που της λέει και η μάνα μου και η μαμά της είναι ότι όταν έρθουν τα μωρά θα τα ξέρει όλα από μόνη της».

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω!

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE