Οι HAIM εξηγούν πώς προέκυψε η συνεργασία με την Taylor Swift στο remix του «Gasoline»

Οι HAIM εξηγούν πώς προέκυψε η συνεργασία με την Taylor Swift στο remix του «Gasoline»


«Σκεφτήκαμε ότι θα ήταν ωραίο αν ανανέωνε αυτό το τραγούδι», λένε οι HAIM για την ιδέα να συμπράξουν δισκογραφικά με τη φίλη τους Taylor Swift.

Οι HAIM αποκαλύπτουν μερικά από τα μυστικά της δημιουργίας του υποψήφιου για Grammy άλμπουμ τους «Woman In Music Pt. III».

Οι αδελφές Este, Danielle και Alana Haim φωτογραφήθηκαν για το τελευταίο τεύχος του «Porter» και στη συνέντευξη που έδωσαν στο περιοδικό μίλησαν για μια μεγάλη γκάμα θεμάτων που εκτείνεται από τη διαδικασία με την οποία γράφουν τραγούδια μέχρι το πώς προέκυψε η συνεργασία τους με την Taylor Swift.

Οι ΗΑΙΜ σημείωσαν ότι καθεμία έχει διαφορετικό ύφος όταν γράφει τραγούδια.

«Η δημιουργία τραγουδιών είναι σαν ανεμοστρόβιλος και προσευχόμαστε να περάσει λίγο», είπε η Este. «Αυτό που με έκανε να γελάω όταν ήμουν στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Λος Άντζελες (UCLA) ήταν ότι υπήρχαν μαθήματα δημιουργίας τραγουδιών. Όμως δεν υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος να γράψεις ένα τραγούδι. Ξέρω ότι η διαδικασία μας είναι πολύ διαφορετική», συνέχισε.

Η Alana πρόσθεσε: «Το δικό μου στιλ είναι: “Γιατί να μην γράψω ένα τραγούδι για ένα ερωτικό ραντεβού;” Και έτσι γεννήθηκε το “3AM” γεννήθηκε! Ήταν μια υπέροχη μέρα για όλη την οικογένεια μου. Δεν έχουμε μυστικά, αλλά νομίζω ότι οι αδερφές μου θα ήθελαν να έχουμε!».

Ενώ κάθε μέλος των HAIM έχει διαφορετική προσέγγιση στον τρόπο με τον οποίο γράφει τραγούδια, η απόφαση να συνεργαστούν με τη φίλη τους Taylor Swift, την αυτοαποκαλούμενη «τέταρτη αδερφή HAIM», στο remix του τραγουδιού «Gasoline» ήταν εύκολη.

«Πάντα αγαπούσε αυτό το τραγούδι, οπότε σκεφτήκαμε ότι θα ήταν ωραίο αν το ανανέωνε. Της στείλαμε μήνυμα και απάντησε αμέσως», εξήγησε η Danielle.

«Το επόμενο πρωί ήταν στα εισερχόμενά μας», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE