Η Demi Lovato κατά της παραπληροφόρησης σχετικά με το εμβόλιο για τον COVID-19

Η Demi Lovato κατά της παραπληροφόρησης σχετικά με το εμβόλιο για τον COVID-19


Η Demi Lovato συμμετέχει στις προσπάθειες εκπαίδευσης των πολιτών για την ασφάλεια του εμβολίου.

Η Demi Lovato συνεργάζεται με την Phenomenal και την Higher Heights for America για να βοηθήσει στην έναρξη της εκστρατείας «Pro-Vaxxer για την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης σχετικά με το εμβόλιο για τον COVID-19.

Η τραγουδίστρια της pop έδειξε στα κοινωνικά δίκτυα με υπερηφάνεια μια νέα μπλούζα με την επιγραφή «Pro-Vaxxer» και ανακοίνωσε ότι το 100% των καθαρών εσόδων από τις πωλήσεις της θα διατεθούν στις δράσεις της εκστρατείας.

«Είμαι υπερήφανος που συμμετέχω στην έναρξη της καμπάνιας “Pro-Vaxxer” για να βοηθήσουμε στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης σχετικά με την ασφάλεια του εμβολίου για τον COVID-19», έγραψε η Demi Lovato.

«Όλα τα καθαρά έσοδα από αυτήν τη μπλούζα θα υποστηρίξουν τις προσπάθειες κινητοποίησης και εκπαίδευσης των απλών πολιτών σε συνεργασία με τη Higher Heights και τη διάδοση αξιόπιστων πληροφοριών και τη διασφάλιση της προσβασιμότητας και της ισότητας στη διανομή εμβολίων, ιδίως στις έγχρωμες κοινότητες», διευκρίνισε.

Η Higher Heights είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που επιδιώκει να δώσει αξία στις φωνές των Μαύρων γυναικών και να προωθήσει προοδευτικές πολιτικές και νοοτροπίες.

Η Phenomenal είναι μια γυναικεία μάρκα lifestyle και εταιρεία μέσων μαζικής ενημέρωσης που ιδρύθηκε από τη Meena Harris και χρησιμοποιεί τη μόδα για να κάνει δηλώσεις για κοινωνικά ζητήματα και να τιμήσει τις ταυτότητες των ανθρώπων.

Η Meena Harris αναδημοσίευσε στο Twitter τη φωτογραφία της Demi Lovato με την μπλούζα της εκστρατείας «Pro-Vaxxer», ενώ έπλεξε το εγκώμιο της τραγουδίστριας μιλώντας στο «The Hollywood Reporter».

«Η Demi είναι θερμή υποστηρίκτρια πολλών σκοπών, και το σημαντικότερο, υιοθετεί μια διατομεακή προσέγγιση επειδή καταλαβαίνει ότι πολλά από τα θέματα για τα οποία ενδιαφέρεται συνδέονται βαθιά και συστηματικά», είπε για τη Lovato.

«Είναι ένθερμη υπέρμαχος της ψυχικής υγείας, της φυλετικής δικαιοσύνης, των δικαιωμάτων των LGBTQIA+ , της κλιματικής δικαιοσύνης, της δικαιοσύνη για τους μετανάστες και χρησιμοποιεί διαρκώς τη φωνή της με ουσιαστικό τρόπο» συνέχισε.

«Βλέποντας την εξάπλωση της παραπληροφόρησης σχετικά με το εμβόλιο στο διαδίκτυο, η Demi ήθελε να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα της για να μοιραστεί αληθείς, εύκολα προσβάσιμες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια του εμβολίου και επίσης να συγκεντρώσει κεφάλαια για να βοηθήσει τις κοινότητες των Μαύρων και των έγχρωμων ανθρώπων, που έχουν πληγεί περισσότερο από το COVID-19», εξήγησε η Meena Harris.

«Όταν έμαθα ότι η Demi κι εγώ είχαμε κοινό ενδιαφέρον για τη δημιουργία μιας εκστρατείας για αυτό το θέμα, ένιωσα ότι ήταν φυσικό να συνεργαστούμε», ανέφερε για τη συνάντησή της με την Demi Lovato στην καμπάνια «Pro-Vaxxer»

 

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE