Συνέντευξη | Δημήτρης Καραδήμος

Συνέντευξη | Δημήτρης Καραδήμος


 

Ο Δημήτρης Καραδήμος επιστρέφει ανανεωμένος με νέο single και καινούργια δισκογραφική στέγη και εμείς τον συναντήσαμε για να μιλήσουμε για όλα αυτά!

Δημήτρης Καραδήμος - Dimitris Karadimos - Hit Channel

Το νέο τραγούδι του έχει τον τίτλο «Αχ Και Να Σ’ Έβλεπα» κυκλοφορεί από την Spicy και είναι μια μοντέρνα ρούμπα, για την οποία το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αγαπηθεί πολύ, τόσο από τον κόσμο όσο και από τα ραδιόφωνα και θα μας παρασύρει στους ρυθμούς της. Η μουσική του τραγουδιού ανήκει στον Τόνυ Μαυρίδη, ο οποίος φρόντισε επίσης την ενορχήστρωση, την παραγωγή και τη μίξη, ενώ τους στίχους έχει γράψει ο ίδιος ο Δημήτρης Καραδήμος.

«Ένα τραγούδι γραμμένο από καρδιάς, με πολλή αγάπη και ακόμη περισσότερες ώρες δουλειάς και αφοσίωσης, όσο δύσκολο και αν φαντάζει αυτό, στην πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε», σχολιάζει ο Δημήτρης Καραδήμος.

Αυτός στη Θεσσαλονίκη, εγώ στην Αθήνα, βρεθήκαμε με έναν διαδεδομένο πλέον τρόπο, αυτόν της διαδικτυακής επικοινωνίας, λόγω της κατάστασης την οποία ζούμε τον τελευταίο έναν χρόνο και φυσικά η επικοινωνία μας ήταν σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς, μιας και ο Δημήτρης σε κάνει αμέσως να νιώθεις άνετα, λες κι έχετε βγει για έναν καφέ, που αυτό θέλαμε να περάσουμε και σε όλους εσάς…Σαν να είμαστε παρέα σε ένα αγαπημένο μας μέρος…

Απόλυτα ειλικρινής, με ωραίες απόψεις για το παρόν, αλλά και το άμεσο μέλλον, αρκετά συνειδητοποιημένος στο τι θέλει μετά από τα τόσα χρόνια πορείας, τη μεγάλη επιτυχία και φυσικά όλες αυτές τις εμπειρίες μέσα από τη δουλειά του, που έχει αποκτήσει, μου μίλησε για όλα κι ήρθε η ώρα φυσικά να τα ακούσετε κι εσείς!

Συνέντευξη | Ηρώ ΤζημίκαSource link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE