Οι BTS συνεχίζουν με τη UNICEF την καμπάνια «Love Myself» κατά της βίας

Οι BTS συνεχίζουν με τη UNICEF την καμπάνια «Love Myself» κατά της βίας


Οι αστέρες της K-pop συνεχίζουν τη μάχη τους για την προστασία παιδιών και εφήβων από τη βία.

Οι BTS έχει ανανεώνουν τη δέσμευσή τους στην εκστρατεία «Love Myself», ένα κίνημα κατά της βίας σε συνεργασία με τη UNICEF.

Στο πλαίσιο της ανανέωσης της συνεργασίας τους, οι BTS και η δισκογραφική εταιρεία τους, Big Hit Entertainment, δεσμεύθηκαν επίσης να δωρίσουν πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια στη UNICEF, καθώς μέρος των εσόδων τους από τις πωλήσεις εμπορικών προϊόντων και άλμπουμ.

Το συγκρότημα της K-pop ανακοίνωσε τη συνέχεια της καμπάνιας «Love Myself» στέλνοντας ένα μήνυμα αγάπης και καλοσύνης.

Επίσης ο Jimin εξήγησε ότι η εκστρατεία είχε θετική επίδραση στην ανάπτυξη της προσωπικότητάς του.

«Νόμιζα ότι το κάναμε για τους ανθρώπους γύρω μας, αλλά συνειδητοποίησα με την πάροδο του χρόνου ότι έγιναν πολλές αλλαγές μέσα μου», είπε Jimin και ο Jin συμφώνησε και ανέφερε ότι η συμμετοχή του συγκροτήματος στην καμπάνια έχει κάνει τη ζωή του «πιο γεμάτη».

BTS - TIME 100

Η εκστρατεία «Love Myself» ξεκίνησε το 2017 ως μέρος ενός κινήματος κατά της βίας σε συνεργασία με τη UNICEF. Αποσκοπεί κυρίως στην προστασία παιδιών και εφήβων από τη βία και στην ενθάρρυνση της λήψης προληπτικών μέτρων κατά της βίας.

Η καμπάνια έχει συγκεντρώσει από την έναρξή της μέχρι σήμερα περίπου 2,8 εκατομμύρια δολάρια, ενώ το hashtag #BTSLoveMyself έχει κοινοποιηθεί πάνω από 14 εκατομμύρια φορές στα κοινωνικά δίκτυα μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020.

Το 2019 οι BTS είχαν συμμετάσχει επίσης στην καμπάνια #ENDviolence της UNICEF για την εξάλειψη της σχολικής βίας.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE