Δείτε το teaser από το video clip του single «Στα Χειρότερα» με τον Αναστάσιο Ράμμο

Δείτε το teaser από το video clip του single «Στα Χειρότερα» με τον Αναστάσιο Ράμμο


Ο Πάνος Κιάμος μας δίνει την πρώτη εικόνα από το video clip για το νέο τραγούδι του.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πρώτα πλάνα από το video clip που θα συνοδεύσει το ολοκαίνουργιο τραγούδι του Πάνου Κιάμου με τη συμμετοχή του Αναστάσιου Ράμμου.

Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες ενώνουν για πρώτη φορά τους ξεχωριστούς μουσικούς κόσμους τους για να δώσουν άλλη όψη «Στα Χειρότερα», σε μία περίοδο που το χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ.

Πρόσφατα ο Πάνος Κιάμος και ο Αναστάσιος Ράμμος ανακοίνωσαν την επερχόμενη συνεργασία τους δημόσια κοντά στα μέσα κοινωνικής δίσκοι δικτύωσης είναι παρασκηνιακό απόσπασμα από τα γυρίσματα για το video clip του τραγουδιού «Στα Χειρότερα».

Οι πρώτες εικόνες του μουσικού βίντεο προμηνύουν ένα κινηματογραφικό αποτέλεσμα.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του έμπειρου Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

Η μουσική και οι στίχοι του single «Στα Χειρότερα» έχουν την υπογραφή της ταλαντούχας ομάδας των ARCADE, της οποίας μέλος είναι ο Αναστάσιος Ράμμος.

Εκτός από το νέο τραγούδι του και το video clip που θα το συνοδεύει, ο Πάνος Κιάμος έχει ετοιμάσει για τους θαυμαστές του και το τηλεοπτικό μια βραδιά γεμάτη επιτυχίες για την εκπομπή «Σπίτι Με Το Mega» που θα προβληθεί το Σάββατο 13 Μαρτίου.

Το single «Στα Χειρότερα» του Πάνου Κιάμου με τη συμμετοχή του Αναστάσιου Ράμμου θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Cobalt Music.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE