Υπόθεση Λιγνάδη: Ισχυρισμοί για πορνογραφικό υλικό – Αίτημα για άρση του απορρήτου επικοινωνιών

Υπόθεση Λιγνάδη: Ισχυρισμοί για πορνογραφικό υλικό – Αίτημα για άρση του απορρήτου επικοινωνιών


Αντιμέτωπος με έλεγχο για το αδίκημα της πορνογραφίας ανηλίκων ενδέχεται να έρθει ο προφυλακισμένος σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης. Η εξέλιξη αυτή προέκυψε έπειτα από την κατάθεση της τρίτης μήνυσης για βιασμό σε βάρος του.

Για την συγκεκριμένη μήνυση διενεργείται προανάκριση από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και στο πλαίσιο αυτής κλήθηκε να καταθέσει ο μηνυτής. Όμως, στην κατάθεσή του φέρεται να υποστήριξε ότι ο σκηνοθέτης κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους φέρεται να του έδειξε πορνογραφικό υλικό με πρωταγωνιστές ανήλικα παιδιά στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή. Έπειτα από τον ισχυρισμό αυτό, ο αρμόδιος εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση, αναμένεται να αποφασίσει σχετικά με το εάν θα προχωρήσει σε διερεύνηση για το αδίκημα της πορνογραφίας ανηλίκων.

Κατά συνέπεια, τα ευρήματα της αστυνομικής έρευνας στο σπίτι και την αποθήκη του Δημήτρη Λιγνάδη αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τις εισαγγελικές αρχές, καθώς ενδέχεται να «φωτίσουν» και αυτή την πτυχή της πολύκροτης υπόθεσης. Την ίδια στιγμή, ο δικηγόρος των δύο μηνυτών στην υπόθεση Λιγνάδη, κ. Γιάννης Βλάχος φέρεται να υπέβαλλε στην ανακρίτρια νέο αίτημα με το οποίο ζητεί την άρση απορρήτου επικοινωνιών του κατηγορούμενου. Σκοπός είναι η διερεύνηση των λογαριασμών του κ. Λιγνάδη στα social media με κύριο στόχο τις διαδικτυακές του συνομιλίες προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν κάποιες με «ύποπτο» περιεχόμενο.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE