Το Top 20 της εβδομάδας (09/2021)

Το Top 20 της εβδομάδας (09/2021)


Το Top 20 του ξένου ρεπερτορίου για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Το ακαταμάχητο τραγούδι «Take You Dancing» του Jason Derulo. συμπληρώνει πέντε συνεχόμενες εβδομάδες στο Νο. 1 του Διεθνούς Airplay Chart.

Το «Take You Dancing» είναι αναμφίβολα μαζί με το «Savage Love (Laxed – Siren Beat)» τα τραγούδια που σημάδεψαν την ανεπανάληπτη επάνοδο του Jason Derulo.

Έχει εμφανιστεί στο Top 20 σε 40 διαφορετικά charts σε όλο τον κόσμο και είναι ήδη χρυσό σε Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδά, Ιταλία, Δανία και Βέλγιο.

«Σε αυτήν την περίοδο, όλοι χρειαζόμαστε ένα τραγούδι που θα μας ανεβάσει. Ας ελπίσουμε ότι μπορεί να είναι ένα φως σε αυτές τις δύσκολες μέρες», έχει δηλώσει ο Jason Derulo για το «Take You Dancing», το οποίο έχει επιτελέσει με επιτυχία το ρόλο του.

Θέλοντας να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, ο Jason Derulo κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το νέο single «Lifestyle», στο οποίο συμμετέχει ο Adam Levine των Maroon 5.

Νέες είσοδοι

«Fever» – Dua Lipa ft. Angèle (No. 19)

Στο Top 20 του Διεθνούς Airplay Chart κάνει είσοδο για πρώτη φορά το τραγούδι «Fever» της Dua Lipa σε συνεργασία με τη Βελγίδα Angèle.

Το «Fever» συμπεριλήφθηκε στην εκδοχή του άλμπουμ «Future Nostalgia» της Dua Lipa που κυκλοφόρησε στη γαλλική αγορά, καθώς στην πιο πρόσφατη επανέκδοσή του με τίτλο «Future Nostalgia – The Moonlight Edition».

Το «Fever» είναι ένα ρυθμικό dance τραγούδι, το οποίο διακατέχεται ωστόσο από μια πιο ήπια ενέργεια σε σύγκριση με το υπόλοιπο «Future Nostalgia».

«Everything I Wanted» – Billie Eilish (No. 20)

Το «Everything I Wanted» είναι μία τρυφερή και συνάμα συγκινητική αφιέρωση της Billie Eilish στον αδελφό της και συνεργάτη της, τον Finneas.

Το άρτια σκηνοθετημένο music video του τραγουδιού αποδίδει με κινηματογραφική αισθητική τη συνταρακτική και μεγαλειώδη δύναμη αυτής της αδελφικής σχέσης.

Το «Everything I Wanted» έκανε ντεμπούτο στο Νο. 2 του Διεθνούς Digital Singles Chart της IFPI όταν κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2019.

Το τραγούδι της Billie Eilish έχει ήδη βρεθεί για 23 συνολικά εβδομάδες στο Top 20 του Διεθνούς Airplay Chart.

Δείτε το Top 20 του Διεθνούς Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE