Τα 20 τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις (09/2021)

Τα 20 τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις (09/2021)


Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Για έκτη συνεχόμενη εβδομάδα παραμένει στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart και του Μικτού Airplay Chart η επιτυχία «Θα ‘Μαι Εδώ» του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Ο πιο δημοφιλής καλλιτέχνη της γενιάς του επέστρεψε θριαμβευτικά στην κορυφή των ραδιοφωνικών μεταδόσεων για να δώσει συνέχεια στο σερί των προσωπικών επιτυχιών του.

Το «Θα ‘Μαι Εδώ» είναι μια από τις πιο εξομολογητικές και δυνατές ερωτικές μπαλάντες που έχει ερμηνεύσει μέχρι σήμερα ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Η ταινία μικρού μήκους που ντύνει με εικόνα το «Θα ‘Μαι Εδώ» έχει προβληθεί πάνω από 4,8 εκατομμύρια φορές στο YouTube.

Νέες είσοδοι

«Χορεύω» – Μιχάλης Χατζηγιάννης (No. 19)

Στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart επιστρέφει η No. 1 επιτυχία «Χορεύω» του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Το «Χορεύω» πέρασε δέκα συνεχόμενες εβδομάδες στην πρώτη θέση των ραδιοφωνικών μεταδόσεων για το ελληνικό ρεπερτόριο, ενώ παράλληλα έχει συμπληρώσει πάνω από 1 2 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Την ίδια στιγμή συνεχίζεται η ανοδική πορεία του νέου single «Μην Αργείς» του Μιχάλη Χατζηγιάννη, μια μουσική πρόταση με ιδιαίτερο ήχο που βρίσκεται αυτήν την εβδομάδα στο Top 5 της κατάταξης.

«Νικητές Χαμένοι» – Άλκηστις Πρωτοψάλτη (No. 20)

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ενώνει μουσικές, λόγια καρδιάς, σκέψεις και αισθήματα στο νέο τραγούδι της «Νικητές Χαμένοι», που εμφανίζεται για πρώτη φορά στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart.

Μέσα από μια κίνηση «ματ» γεννήθηκε μια ονειρική συνεργασία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη που αγκαλιάζει μουσικά τη φωνή της, μέσα από τους εξαιρετικούς στίχους του Σταύρου Σταύρου.

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE