Σε δύο ημερομηνίες η Record Store Day 2021

Σε δύο ημερομηνίες η Record Store Day 2021


Η Record Store Day δίνει διπλό ραντεβού αυτό το καλοκαίρι.

Σε δύο διαφορετικές ημερομηνίες πρόκειται να πραγματοποιηθεί η φετινή Record Store Day.

Σύμφωνα με τον τρέχοντα προγραμματισμό, η γιορτή των ανεξάρτητων δισκοπωλείων θα λάβει στις 12 Ιουνίου και στις 17 Ιουλίου, ακολουθώντας το σκεπτικό της περασμένης χρονιάς.

Η περσινή Record Store Day ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί τον Ιούνιο του 2020, όμως η συνεχιζόμενη πανδημία του κορονοϊού οδήγησε στην αναβολή της εκδήλωσης και στη διεξαγωγή της σε τρεις ξεχωριστές ημερομηνίες τον Αύγουστο, τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο αντίστοιχα.

Οι διοργανωτές ελπίζουν ότι με αυτόν τον τρόπο θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στη Record Store Day περισσότερα ανεξάρτητα καταστήματα από όλο τον κόσμο, σε μια εποχή που η μουσική έχει γίνει σανίδα σωτηρίας για πολλούς ανθρώπους.

Record Store Day

«Με τα εμβόλια στον ορίζοντα, οι διοργανωτές της Record Store Day σε όλο τον κόσμο ανυπομονούν για το μέλλον, αλλά αναγνωρίζουν ότι το 2021, η μεγαλύτερη γιορτή των δισκοπωλείων στον κόσμο χρειάζεται κάποιες προσαρμογές για να είναι επιτυχημένη για όσο το δυνατόν περισσότερα ανεξάρτητα καταστήματα δίσκων», αναφέρεται σε ανακοίνωση του θεσμού.

«Κατά τη διάρκεια της τελευταίας χρονιάς, τα δισκοπωλεία έχουν βρει δημιουργικούς, ευέλικτους και εφευρετικούς τρόπους για να συνεχίσουν να εξυπηρετούν τους λάτρεις της μουσικής στις κοινότητές τους. Ωστόσο, η συνεχιζόμενη παγκόσμια πανδημία καθιστά αδύνατη την πρόβλεψη της κατάστασης πολλών καταστημάτων και τοποθεσιών σε όλο τον κόσμο για τους επόμενους μήνες», τονίζεται.

«Αυτό φέρνει πολλές απροσδόκητες επιπτώσεις, όπως ζητήματα παραγωγής και διανομής που συνεχίζουν να διαταράσσουν τις αλυσίδες εφοδιασμού των καταστημάτων. Η απόφαση να χωρίσουμε σε δύο ημερομηνίες τη Record Store Day, επιτρέπει τη συμμετοχή σε μεγαλύτερο αριθμό καταστημάτων από όλο τον κόσμο», σημειώνεται.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE